AcasăACTUALUn târgujian și nora sa, reținuți după ce au folosit carduri bancare...

Un târgujian și nora sa, reținuți după ce au folosit carduri bancare găsite într-o borsetă. Au făcut cumpărături la mai multe magazine

spot_img

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Târgu Jiu și nora acestuia au fost reținuți de către polițiști, după ce marți au găsit o borsetă în care erau carduri banacre, acte și un telefon mobil, și-au însușit-o și au și folosit cardurile respective. 

- Publicitate -

Cei doi târgujieni sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Potrivit IPJ Gorj, la data 30 iunie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că a uitat în căruciorul de marfă al unei unități comerciale din localitatea de domiciliu, o borsetă în care se aflau un telefon mobil, mai multe documente personale și câteva carduri bancare.


Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, un bărbat de 53 ani din Târgu Jiu, și-ar fi însușit borseta și împreună cu nora sa de 31 ani, utilizând cardurile bancare găsite, ar fi efectuat mai multe operațiuni financiare la diferiți agenți economici din oraș.

Cei doi au creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

„Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în vederea recuperării prejudiciului, iar la finalizarea acestora, dosarul penal va fi înaintat cu propunere corespunzătoare”, arată IPJ Gorj.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri