AcasăACTUALUn târg pe modelul INDAGRA, organizat în judeţul Olt. Unde şi când

Un târg pe modelul INDAGRA, organizat în judeţul Olt. Unde şi când

spot_img

Un târg de horticultură pe modelul INDAGRA va fi organizat în judeţul Olt, în această vară, de Asociaţia Forţa Fermierilor.

- Publicitate -

Prezent în emisiunea „Reporter 24” din această săptămână, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Forţa Fermierilor, Florin Ciobanu, a declarat că târgul se va desfăşura pe stadionul din comuna Slătioara.

„Vom avea primul târg de horticultură din România, care se va desfăşura la Slătioara, în apropiere de Slatina pentru a nu aglomera oraşul. Este un fel de INDAGRA dar mai mic pe sectorul horticol. Este organizat de Asociaţia Forţa Fermierilor, în parteneriat cu multe firme. Vrem să venim şi să promovăm produsele, dar şi utilajele, cooperativele. Vom aduce consumatorul către zona târgului, să ne cunoască mai bine, să vadă cine produce mai bine aceste legume şi fructe. Vom sta faţă în faţă importatori de materie primă, seminţe, utilaje agricole, cu producătorii noştri din Olt şi nu numai, pentru că vor veni lângă noi oameni şi din alte judeţe. Am ales Oltul pentru că este judeţul cel mai important în zona legumicolă”, a declarat Ciobanu.


Evenimentul ar urma să se desfăşoare la sfârşitul lunii iunie.

CITEŞTE ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 2 mai | Invitat – Florin Ciobanu (ATF) Olt

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri