AcasăLIFEUn tânăr din Slatina, motivat să înveţe şi să intre la Academia...

Un tânăr din Slatina, motivat să înveţe şi să intre la Academia de Poliţie, arma jandarmi, după şapte luni de muncă grea într-un abator din Germania

spot_img

Un tânăr din Slatina s-a ambiţionat şi a promovat admiterea la Şcoala Militară de Jandarmi, după şapte luni în care a muncit într-un abator, în Germania, la doar 18 ani.

- Publicitate -

Ajuns la 23 de ani, Cătălin Constantin a reuşit să intre la Acamedia de Poliţie, arma jandarmi.

”Pentru că nu am obținut punctajul pentru admitere la Academie, dezamăgit, am plecat să lucrez în Germania!”, povesteşte Cătălin.


Şapte luni de muncă într-un abator, pentru un tânăr de 18 ani, au fost suficiente să-și depășească lipsa de motivație și de voință, să se întoarcă acasă și să-și urmeze visul de a purta uniforma de jandarm.

S-a înscris și a dat examen la Școala Militară de Subofițeri Drăgășani fiind admis, iar după absolvire a fost repartizat la o unitate de Jandarmi din Capitală, în domeniul pazei și protecției instituționale.

A mai făcut un pas către un viitor mai bun, a învățat, s-a înscris din nou pentru admiterea la Academie și a reușit!


Cătălin are acum 23 de ani și este student în anul II la Academia de Poliție “A. I. Cuza” București, Arma Jandarmi, iar pentru o lună de zile se află în stagiul de practică la Jandarmeria Olt.

CITEŞTE ŞI: Şi-a ucis vecinul pentru că fura curent de la stâlp

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri