AcasăACTUALUn spital, condamnat să plătească despăgubiri în cazul unui bărbat iradiat de...

Un spital, condamnat să plătească despăgubiri în cazul unui bărbat iradiat de 56 de ori, după un diagnostic greşit

spot_img

Un bărbat a fost supus la 56 de şedinţe de radioterapie, după ce a fost diagnosticat eronat cu cancer de prostată. Judecătorii Curţii de Apel Oradea au stabilit că răspunderea pentru ce s-a întâmplat aparţine Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Oradea, care, în calitate de furnizor de servicii medicale, este responsabil pentru prejudiciile produse de personalul medical angajat.

Soluția a fost pronunțată la sfârşitul săptămânii trecute, cazul fiind descris pe larg de BIHOREANUL în trecut. Victima este un orădean pe care, în martie 2012, medicul urolog l-a trimis la analize amănunţite la Spitalul Judeţean. Aici i s-a făcut o puncţie şi i s-a prelevat o probă de ţesut, predată apoi spre analiză la laboratorul unităţii.

CITEŞTE ŞI: Preot filmat când loveşte o femeie, în curtea bisericii (VIDEO)

Rezultatul primit, sub parafa şi semnătura doctoriţei Elena Roşca, fost profesor universitar la Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, şi şefă a Serviciului de Anatomie Patologică, a fost că are „adenocarcinom de prostată”, respectiv „glande prostatice cu caracter maligne”.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri