AcasăACTUALUn sirian a vrut să intre ilegal în România, folosind actele altei...

Un sirian a vrut să intre ilegal în România, folosind actele altei persoane. A fost descoperit la Frontiera Calafat

spot_img

Un bărbat din Siria, care a încercat să intre ilegal în România, folosind documente de identitate care nu îi aparțineau, a fost depistat, duminică, la Frontiera Calafat.

- Publicitate -

Duminică seară, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un microbuz înmatriculat în Elveția, condus de un cetățean sirian, în vârstă de 58 de ani.

Acesta era însoțit de un bărbat care s-a legitimat cu un pașaport având însemnele autorităţilor din Siria și un permis de ședere eliberat de autoritățile din Elveția.


„Din studiul documentelor de călătorie, prin metoda portretului vorbit, colegii noștri au constatat faptul că pasagerul din microbuz nu este unul și același cu persoana din fotografiile documentelor de identitate prezentate.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoana în cauză este cetăţean sirian”, arată Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celor doi sirieni, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, aceștia precum și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri