AcasăLIFEUn singur român participă la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul...

Un singur român participă la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Despre cine este vorba?

spot_img

Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, este singurul român care participă la petrecerea pe care Elon Musk o dă, în această seară, la Castelul Bran. Companie românească fondată de Toma activează în domenii ca securitatea cibernetică, telecomunicaţii criptate şi inteligenţă artificială pentru a oferi soluţii IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Castelul Bran a devenit, în aceste zile, centrul atenţiei întregii prese precum şi a „devoratorilor” de ştiri mondene. Faimosul Elon Musk – excentricul personaj care în ultima vreme a stârnit controverse peste controverse – organizează acolo o petrecere de Halloween unde ar fi invitat alţi miliardari ai planetei şi mega-vedete precum Angelina Jolie.

CITEŞTE ŞI: Bogaţii planetei ajung la Bran, pentru petrecerea de Halloween a lui Elon Musk. Lista

Printre starurile şi miliardarii de pe mapamond se va afla şi un român, scrie Mediaflux.ro. Şi nu ne referim la bucătarii care vor trudi să facă platouri pentru miliardari ci la cineva care va ciocni paharul cu amicii lui Musk.

Ovidiu Toma, CEO CryptoData | sursa foto: profit.ro

Acesta este, potrivit sursei citate, Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii ca securitatea cibernetică, telecomunicaţii criptate şi inteligenţă artificială pentru a oferi soluţii IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Ovidiu Toma este proprietarul CryptoData, companie românească ce dezvoltă soluţii integrate software şi hardware şi tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive şi domeniul spaţial.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind considerat de către foarte mulţi oameni de business cel mai smart om din ţară în domeniul crypto.

Legăturile lui Ovidiu Toma cu oamenii importanţi ai lumii reies şi din activităţile sale recente. Printre persoanele alături de care s-a afişat în ultima perioadă se află Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, spre exemplu, om extrem de apropiat de Elon Musk.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri