AcasăACTUALUn jandarm a restituit un portofel cu bani şi acte găsit în...

Un jandarm a restituit un portofel cu bani şi acte găsit în fața Trezoreriei Craiova

spot_img

O femeie în vârstă de 72 de ani, din Craiova, și-a recuperat portofelul pe care l-a pierdut, vineri dimineață, în fața Trezoreriei Craiova. 

- Publicitate -

Portofelul care conținea acte și suma de 300 de lei a fost găsit de către Andrei Ionuț, jandarm în cadrul IJJ Dolj, în timp ce executa serviciul de pază și protecție la sediul Trezoreriei Craiova.

„Colegul nostru a constatat că portofelul aparţine unei femei de 72 de ani, din Craiova şi a încercat sa identifice posesoarea acestuia în rândul persoanelor aflate în zonă. La scurt timp, aceasta s-a prezentat la sediul instituției pentru a căuta și recupera bunul pierdut și nu mică i-a fost mirarea când a constatat că portofelul deja se afla în posesia lui Ionuț. Portofelul a fost restituit femeii care şi-a manifestat recunoştinţa şi aprecierea, mulțumind colegului nostru pentru modul în care îşi face datoria”, arată IJJ Dolj.


CITEȘTE ȘI: Transportatorii amenință cu proteste în întreaga țară

 

 

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri