AcasăPOLITICĂUn consilier local din Dolj, vot pentru angajarea soţiei la primărie. ANI...

Un consilier local din Dolj, vot pentru angajarea soţiei la primărie. ANI s-a sesizat după aproape doi ani

spot_img

Un consilier local din Dolj a găsit în conflict de interese administrativ de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) după votarea unei hotărâri a consiliului local, din urmă cu aproape doi ani.

Potrivit unui comunicat remis de ANI, Ionuţ-Vasile Nicola-Olteanu, consilier local în comuna Lipovu din Dolj, a  luat parte la adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 24 februarie 2021 privind aprobarea înființării a două funcții de execuție.

CITEŞTE ŞI: Angajaţii Serviciului de Probaţiune Olt, protest pe treptele Tribunalului

Acesta n-a anunţat, la începutul ședinței, interesul personal avut în problema supusa dezbaterilor, și anume ocuparea de către soția sa a unuia dintre posturile scoase la concurs și obținerea de către aceasta de venituri salariale.

„Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 70 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1)  din O.U.G.  nr. 57/2019”, transmit reprezentanţii ANI.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri