AcasăACTUALUn bărbat din Olt şi-a ucis soţia, într-o localitate din Spania. A...

Un bărbat din Olt şi-a ucis soţia, într-o localitate din Spania. A înjunghiat-o şi a abandonat-o pe un drum din apropiere de Cordoba

spot_img

O tânără în vârstă de 26 de ani, din Slatina, a fost ucisă cu bestialitate, într-o localitate din Spania, chiar de soţul său, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Corabia. Agresorul a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti.

- Publicitate -

Potrivit anchetatorilor, femeia a fost înjunghiată în afara localităţii Montemayor, situată la 34 de kilometri de municipiul Cordoba.

Cei doi se aflau în maşină, iar bărbatul a înjunghiat-o pe femeie. Apoi a aruncat-o afară din vehicul și a fugit.


Anterior, cei doi au avut o discuţie contradictorie, în casa în care locuiau de doar câteva zile, potrivit primarului din Montemayor, Antonio Garcia Lopez.

Femeia a fost găsită, după mai multe ore, pe stradă. A murit, din cauza rănilor grave, la Spitalul Reina Sofia din Córdoba duminică, 22 mai 2022.

Agresorul a fost arestat luni, în localitatea San Clemente, din provincia Cuenca. După ce a fugit, a condus trei ore, dar poliția i-a dat de urmă.


Deținutul va fi transferat la Córdoba de către Garda Civilă, care îl va audia. Ulterior va fi dus în fața justiției.

Cuplul locuia de doar câteva zile în municipiu. Venise pentru campania agricolă de cules usturoi; cei doi stăteau într-o zonă în care sunt închiriate case de țară, care găzduiesc muncitorii sezonieri.

Şi un adolescent în vârstă de 15 ani ar fi fost rănit, în cadrul conflictului dintre cei doi soţi, și el de origine română, care ar fi verişorul agresorului.

„În acest moment se investighează și iau declarații tuturor martorilor”, a declarat delegatul Guvernului Spaniei în Andaluzia, Pedro Fernández citat de cordobahoy.es.

Primarul Antonio García López a precizat că starea minorului nu este gravă, dar că se află la Spitalul Montilla.

Autorităţile din Montemayor spun că este un „caz brutal de violență sexistă, intolerabilă și nemiloasă”, iar luni, la ora 12:00, în localitatea spaniolă s-a ţinut un moment de reculegere.

Plânsă de familie

Părinţii femeii ucise au aflat despre moartea fiicei lor abia duminică seară. Şi acum încearcă să facă tot posibilul pentru repatrierea trupului neînsufleţit al tinerei.

„Inima mea Dumnezeu sa te odihnească în pace nu te vom uita niciodata te iubim mult sufletul nostru ne ai lasat cu o durere imensă in suflet te voi iubi mereu sora mea”, a scris pe Facebook, sora victimei.

CITEŞTE ŞI: Tânăr din Craiova, reținut după ce a furat componente ale sistemului de supraveghere video dintr-o biserică

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri