AcasăACTUALUn bărbat din Dolj şi tatăl său, condamnaţi la ani grei de...

Un bărbat din Dolj şi tatăl său, condamnaţi la ani grei de închisoare, după ce au omorât în bătaie un tânăr de 24 de ani

spot_img

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, judeţul Dolj, şi tatăl său în vârstă de 50 de ani, au fost condamnaţi la ani grei de închisoare după ce au omorât în bătaie un tânăr în vârstă de 24 de ani, într-un bar din comuna Cetate.

Faptele s-au petrecut în luna octombrie 2019, iar în aceste zile cei doi au fost condamnaţi de Tribunalul Dolj la 15 ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru bărbatul în vârstă de 50 de ani, şi respectiv la 11 ani şi patru luni închisoare cu executare pentru tânărul în vârstă de 21 de ani.

Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de uciderea unui tânăr în vârstă de 24 de ani, pe care l-au luat la bătaie într-un bar din comuna doljeană Cetate.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Razie în orașul Filiași din județul Dolj și în localitățile din apropiere. Au fost verificate sute de persoane și de mașini

Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului. În imagini se vede că cei doi agresori se ridică de la masa lor și merg la masa victimei, pe care o invită să poarte o discuție la una din mesele libere din apropierea barului localului.

Din senin, tânărul în vârstă de 21 de ani îl loveşte pe cel de 24 de ani, victima căzând la pământ. Un alt bărbat care încearcă să aplaneze conflictul, este lovit şi el de agresori.

În același timp, persoanele care se aflau la mese se ridică și părăsesc, în grabă, de teamă, incinta terasei.

Ulterior, tânărul de 21 de ani şi tatăl său îi aplică victimei cu piciorul repetate lovituri de sus în jos, în zona capului, după care părăsesc locul agresiunii, iar mai multe persoane se apropie, încercând să acorde primul ajutor victimei.

Cei doi agresori au fost reţinuţi preventiv, la scurt timp după agresiune, măsura preventivă fiind menţinută şi pe parcursul procesului.

Pe lângă pedepsele cu închisoare, instanţa a decis ca cei doi să plătească părinţilor victimei câte 100.000 euro, daune morale.

Decizia Tribunalului Dolj nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, la instanţa superioară.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: O bătrână și o copilă de 11 ani, ucise într-un accident rutier, în Dolj. Au fost lovite de o mașină, în timp ce stăteau pe un cap de pod

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri