AcasăACTUALUn bărbat din Dolj a găsit suma de 17.000 de lei în...

Un bărbat din Dolj a găsit suma de 17.000 de lei în parcarea unui supermarket din Craiova și i-a predat poliției

spot_img

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Podari, județul Dolj, a găsit suma de 17.000 de lei, în parcarea unui supermarket din Craiova, și a mers la poliție pentru a o preda. 

Potrivit IPJ Dolj, banii au fost găsiți luni.

În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul, un bărbat de 48 de ani, din Craiova, căruia i-a fost înapoiată suma respectivă de bani.

„Gestul bărbatului care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda o sumă mare de bani este unul care să amintească încă o dată, ce înseamnă spiritul civic şi responsabilitatea, fapt pentru care atât poliţiştii cât şi proprietarul au apreciat gestul acestuia. Amintim că, din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

CITEȘTE ȘI: Atenţie, şoferi! Se închide Drumul Expres Craiova-Piteşti

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri