AcasăACTUALUn bărbat a fost resuscitat în ușa sălii de judecată

Un bărbat a fost resuscitat în ușa sălii de judecată

spot_img

Un bărbat care și-a pierdut cunoștința a fost resuscitat în ușa sălii de judecată, din care ieșise, în Judecătoria Motru. Un jandarm a aplicat manevrele cardiace, până la sosirea unui echipaj de ambulanță.

Bărbatul s-a simțit rău și a ieșit din sala în care avea un proces pe rol, însă nu a apucat să ceară ajutor, că s-a prăbușit la pământ. Jandarmul care asigura paza l-a observat și a început manevre de resuscitare.

“Pe timpul executării serviciului de pază și protecție instituțională la Judecătoria Motru, colegul nostru, plutonier adjutant șef Martinescu Procopie din cadrul Detașamentului de Jandarmi Motru a intervenit și a salvat viața unei persoane care se prăbușise după ce ieșise din sala de judecată.

Persoanei în vârstă de 65 ani, i-a venit rău după ce a ieșit din sala de judecată, încercase să se sprijine de un perete dar a căzut, fiind inconștient.
Auzind căzătura, colegul nostru a intervenit urgent, a solicitat unei persoane feminine să apeleze numărul de urgenţă 112, a eliberat holul de persoanele curioase, a deschis geamul pentru a aerisi zona, i-a desfăcut geaca și hainele pentru a-i elibera pieptul și a efectuat manevre specifice de resuscitare timp de aproximativ 10 minute.
Ulterior sosirii personalului medical de la Ambulanța Motru, acesta a continuat manevrele de resuscitare sub supravegherea personalului medical timp de încă 5 minute, până la apariția primelor semne vitale”, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj
După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Motru.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri