AcasăPOLITICĂUltimele date despre legea care aduce produsele româneşti în supermarketuri. Ce spune...

Ultimele date despre legea care aduce produsele româneşti în supermarketuri. Ce spune iniţiatorul său, deputatul Florin Barbu (PSD Olt)

spot_img

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Florin Barbu, spune că Proiectul de Lege privind practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanțului de aprovizionare agricol și alimentar trebuie să ajungă, săptămână viitoare, la vot în Parlament.

- Publicitate -

Barbu a fost prezent, luni,  la „Masa Rotundă: Cum recucerim piața internă agroalimentară. Analiză SWOT”, eveniment organizat de Agrointeligența, în parteneriat cu Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților.

La eveniment a fost prezent şi ministrul Agriculturii, un alt oltean, Adrian Chesnoiu.


Parlamentarul oltean spune că negociază în interesul fermierilor, al procesatorilor, al cumpărătorilor și al statului român.

„Din păcate, contextul geopolitic și economic ne obligă să acționăm rapid și eficient.

Nu mai putem ține în sertare, proiectele legislative esențiale pentru dezvoltarea sectorului agro alimentar. Așa cum le-am spus și astăzi, Proiectul de Lege privind practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanțului de aprovizionare agricol și alimentar trebuie să ajungă, săptămână viitoare, la vot în Parlament. Este un proiect la care am lucrat și au lucrat mulți specialiști, un proiect de suflet și de responsabilitate pe care mi l-am asumat când am acceptat președintia Comisiei de Agricultură și voi merge cu el în Parlament așa cum l-am adoptat în comisie. Nu vom face compromisuri, concesii care să susțină intersese mărunte pentru că timpul, istoria acestor zile ne presează să acționăm acum și să avem grijă de ai noștri”, transmite Barbu.


CITEŞTE ŞI: Patronatele din Industria Laptelui, laude pentru deputatul Florin Barbu, care a susţinut legea care aduce produsele româneşti în supermarketuri

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri