AcasăACTUALUcigașul polițistului din Recaș, externat

Ucigașul polițistului din Recaș, externat

spot_img

Ucigașul polițistului din Recaș, a părăsit spitalul în care a fost operat, joii dimineață. El a fost supus unei intervenții chirurgicale de scoatere a gloanțelor și va fi mutat într-un spital penitenciar.

Medicii care l-au îngrijit au declarat că pe tot parcursul internării el a refuzat să mânânce, iar tratamentul și substanțele nutritive necesare i-au fost administrate prin perfuzii. Ionel Lepa le-a spus că refuză hrana pentru a nu fi nevoit să meargă la toaletă însoțit de polițiști.

În curtea Spitalului Municipal au sosit mai multe mașini de poliție care au format escorta care l-a însoțit pe Lepa până la Penitenciar.

Acesta suferit o intervenție chirurgicală pentru extragerea celor două gloanțe pe care le-a încasat în timp ce era urmărit. Gloanțele nu au atins organe vitale sau vase de sânge importante, dar rănile s-au infectat iar medicii i-au administrat tratamentul corespunzător.

realitateadetimis.ro

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri