AcasăACTUALTrei secții ale Spitalului Județean Târgu Jiu, reabilitate și modernizate

Trei secții ale Spitalului Județean Târgu Jiu, reabilitate și modernizate

spot_img

Trei secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, respectiv Medicină internă I, Gastroenterologie și Neonatologie, au fost reabilitate și modernizate, anunță reprezentanții Consiliului Județean Gorj. 

Potrivit unui comunicat de presă remis luni, pe cele trei secții s-au efectuat lucrări de arhitectură pentru amenajări interioare la toate spațiile destinate atât cadrelor medicale cât și pacienților (saloane, săli de tratamente, cabinete medici, săli de mese, holuri, grupuri sanitare în unele saloane, inclusiv grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități).

De asemenea, au fost  reabilitate și modernizate instalațiile electrice, termice și sanitare,  cele trei secții fiind dotate cu sisteme de detectare, semnalizare și avertizare incendiu.


Valoarea acestor investiții este 3.219.443 lei cu TVA, suma de bani provenid din bugetul CJ Gorj.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Premierul Nicolae Ciucă, la Colegiul Militar Tudor Vladimirescu Craiova: „Am trăit și eu emoțiile începutului, aici, cu mulți ani în urmă”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri