AcasăLIFETrasee cu specific militar în Parcul Tineretului din Craiova,  cu sprijinul militarilor...

Trasee cu specific militar în Parcul Tineretului din Craiova,  cu sprijinul militarilor americani de la baza NATO din Deveselu

spot_img

Primăria Craiova, Universitatea din Craiova, Naval Suport Facility Deveselu și CRAF inaugurează sâmbătă, 12 noiembrie 2022, două trasee cu obstacole destinate testării limitelor, realizate prin proiectul “Basecamp”. Evenimentul va avea loc la ora 12.30, în Parcul Tineretului, în zona terenurilor sportive.

Organizatorii spun că prin proiectul „Basecamp” au fost dezvoltate trasee cu specific militar care adresează temeri și limite atât de natură fizică cât și de natură psihologică. Basecamp este locul unde dorința de a experimenta întâlnește nevoia de autodepășire. În timp ce traseul la înăltime stârnește curiozitatea ca și mijoc de divertisment în care tot ceea ce contează este să ajungi la final, traseul realizat la sol ce are puternice influențe din zona militară, îți oferă posibilitatea de a-ți măsura rezultatele și de a le raporta la timpii reușiți de militari români și străini, special antrenați în acest sens.

CITEŞTE ŞI: A nins pe Transfăgărăşan. Imagini cu primul strat de nea (VIDEO)

„Ideea proiectului a pornit de la un grup de studenți ai Universității din Craiova și a fost dezvoltată cu sprijinul specialiștilor americani din cadrul Naval Suport Facility Deveselu, care au pus la dispoziție machetele grafice, planurile de realizare a traseelor și experiența unor militari de carieră”, transmite Primăria Craiova, printr-un comunicat de presă.

Primaria Municipiului Craiova a pus la dispozitie amplasamentul necesar pentru  dezvoltarea acestui proiect, în timp ce RAADPFL a contribuit prin amenajarea propriu-zisă.

Proiectul BaseCamp a fost finanțat prin Centrul de Resurse și Angajament Ford. (CRAF).

CRAF a fost creat în 2015 și este rezultatul colaborării dintre Primăria Municipiului Craiova, Ford Motor Company Fund și Asociația Pentru Educație SV Oltenia (EDUCOL), fiind singurul centru Ford de această natură din Europa.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri