AcasăACTUALTransportatorii amenință cu proteste în întreaga țară

Transportatorii amenință cu proteste în întreaga țară

spot_img

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) anunță că va organiza proteste în toată țara. Transportatorii sunt nemulțumiți de faptul că autoritățile nu le oferă sprijin în fața valului de scumpiri la energie, carburanți și polițe RCA.

- Publicitate -

Transportatorii spun că au eșuat toate încercările de a găsi soluții și sprijin din partea Guvernului, pentru depășirea crizei și că decizia privind organizarea de proteste are legătură cu atitudinea șefului Consiliului Concurenței, scrie Mediafax.

„Ne-a convins aroganța și nepăsarea șefului Consiliului Concurenței, care cere plafonarea prețurilor la energie, carburanți și polițe RCA „la un nivel cât mai ridicat, fără compensare” și doar pentru „consumatorii vulnerabili”. Această abordare din partea statului arată că se dorește falimentarea firmelor românești și mai ales a celor de transport”, susțin reprezentanții COTAR.


Transportatorii anunță că vor protesta cu mașinile în stradă.

„Statul ar trebui să găsească și soluțiile pentru salvarea firmelor românești și a economiei României, pentru că altfel va fi distrusă România. Guvernul nu trebuie să lovească în firmele românești care abia mai supraviețuiesc în urma acestor scumpiri în lanț. După ce am constatat că nu este nimeni interesat de cerințele și chiar de propunerile noastre, până când vom obține de la Guvernul României soluții concrete de ieșire din criză, vom recurge la toate formele legale de a protesta cu toate mașinile în stradă, în toată țara!”, a declarat Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

Transportatorii rutieri sunt afectați de toate majorările de prețuri la energie electrică și la gaze naturale, la carburant și la polițele RCA.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri