AcasăLIFETransplant de păr în București realizat de profesioniști, doar la clinica Dr....

Transplant de păr în București realizat de profesioniști, doar la clinica Dr. Felix Hair Implant

spot_img

De la o anumită vârstă unele schimbări pe plan fizic încep să apară. Odată cu înaintarea în vârstă kilogramele încep să apară, corpul își schimbă fizionomia iar după caz, părul are de suferit. Acesta cade din diferite cauze, pornind de la factorii ce provoacă o stare de stres sau o îngrijire redusă a scalpului. Încercăm cât de mult să-l protejăm așa cum se cuvine, aplicând balsamuri speciale sau măști de păr, însă acesta refuză orice fel de ajutor.

Clinica Dr. Felix Hair Implant vă stă la dispoziție când nu mai găsiți soluții. Un transplant de par in Bucuresti realizat de profesionisti poate fi soluția necesară pentru un păr bogat și sănătos.

O tehnică modernă ce are ca rezultat o reușită sigură

Prin alegerea unui implant de acest gen, optați pentru servicii de calitate. Tehnica Quality FUE este un instrument modern folosit pentru restaurarea părului atât la bărbați, cât și la femei. Nu trebuie să vă mai faceți griji în privința podoabei capilare dacă alegeți un astfel de serviciu. Pe lângă intervenția în sine, se folosesc și anumite procedee de calmare a scalpului pentru a favoriza procesul.

În urma acestuia nu rămân urme de cicatrici sau urme evidente ce ar putea reprezenta o problemă. Este o metodă sigură și eficientă pentru a redobândi podoaba capilară bogată de altădată.

Cât costă un transplant de păr?

Prețul unui astfel de transplant diferă de la caz la caz. Acesta depinde de mulți factori ce diferă de la persoană la persoană:

-de dimensiunea porțiunilor fără păr;

-de numărul firelor de păr ce trebuiesc implantate;

-durata procedurii ce poate varia de la 5 până la 10 ore de muncă.

La prima vedere, o astfel de măsură poate părea prea mult și ați dori să mergeți pe o variantă mai ieftină. Dar rezultatul nu are cum să fie același. Clinica Dr. Felix dispune de medici profesioniști, de aparatură de ultimă generație și cum am menționat mai sus, o tehnică ce nu vă va dezamăgi.

Consultații online sau în clinică, după preferințe

Dacă sunteți în indisponibilitatea de a ajunge la București pentru un consult fizic în clinică, puteți opta pentru un consult online. Completați datele necesare pe formularul pus la dispoziție pe site sau luați legătura cu echipa clinicii prin WhatsApp. Veți primi o estimare, în ceea ce privește prețul unei posibile intervenții. Consultațiile sunt gratuite și realizate întotdeauna de persoane specializate.

De asemenea, există posibilitatea plății în rate a intervenției. Nu trebuie să refuzați acest procedeu doar din cauze financiare. Soluții există întotdeauna, pentru ca dumneavoastră să vă recăpătați încrederea în sine și să fiți mândri de un păr bogat.

Pentru mai multe detalii despre intervenție dar și despre plata acesteia puteți găsi pe site-ul drfelixhairimplant.ro. De asemenea, în cadrul clinicii veți putea discuta cu specialiștii și veți primi consultanță personalizată pe nevoile dumneavoastră.

Alegeți Clinica Dr. Felix Hair Implant și efectuați o schimbare ce va rezista mulți ani.

Contact:

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri