AcasăACTUALTramvaie de ultimă generaţie pe străzile din Craiova (FOTO)

Tramvaie de ultimă generaţie pe străzile din Craiova (FOTO)

spot_img

Începând de miercuri, toate tramvaiele care circulă în Craiova sunt de ultimă generaţie. Anunţul a fost făcut de primarul Lia Olguţa Vasilescu. 

Aceasta s-a plimbat, ieri, împreună cu senatorul Mihai Genoiu, directorul RAT Marcel Tănăsescu și ziariștii, cu primul tramvai nou pus pe şine.

„E confortabil, are internet gratuit și cam tot ce e necesar ca să vă convingă să vă lăsați mașina acasă și să testați și transportul în comun. Și e și frumos! După ce le-am văzut pe celelalte din România, am cerut un design nou și o culoare care să ne definească pe noi, craiovenii”, a transmis Lia Olguţa Vasilescu.

Primăria Craiova a achiziţionat, în total 17 tramvaie noi. Acestea au o lungime de 27 m, cu 58 de locuri pe scaune și capacitate de 218 locuri, spațiu pentru persoane cu dizabilități, sunt echipate cu sisteme de diagnosticare, aer condiționat, WiFi și prize USB, fiind modelul Twist, cel mai modern proiect de tramvai al producătorului polonez PESA.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri