AcasăACTUALTraficul pe DN57, la limita județelor Mehedinți și Caraș-Severin, rămâne închis până...

Traficul pe DN57, la limita județelor Mehedinți și Caraș-Severin, rămâne închis până în a doua jumătate a lunii februarie

spot_img

Până în a doua jumătate a lunii februarie, traficul pe DN 57, în zona Berzasca, limita județului Caraș-Severin cu județul Mehedinți, rămâne închis, din cauza instabilității versantului, anunță DRDP Timişoara.

Decizia a fost luată de o comisie de experți tehnici, formată din proiectant, beneficiar și consultant. Ca urmare a inspecției tehnice, s-a constatat că fenomenul de instabilitate a versantului este activ și nu sunt îndeplinite condițiile pentru desfășurarea în siguranță a traficului rutier, fiind exclusă posibilitatea deschiderii circulației rutiere.

CITEȘTE ȘI: Grupare specializată în trafic de migranţi între România şi Bulgaria, destructurată de DIICOT Craiova. 21 de persoane, arestate preventiv (FOTO&VIDEO)

Săptămâna viitoare, versantul va fi escaladat de alpiniști care vor verifica blocurile de stâncă și vor executa lucrări de ranguire. Vor continua astfel, imediat ce condițiile meteorologie vor permite, lucrările de curățare a materialului aflat în echilibru precar. În etapa următoare, se vor executa și operațiuni pentru derocarea blocurilor cu risc iminent de prăbușire sau puternic fisurate.

În zona afectată de căderile de roci de zilele trecute de pe DN 57, la km 65+200, este în curs o lucrare de stabilizare și consolidare a versanților, iar antreprenorul are obligația de a interveni, în regim de urgență, de fiecare dată când se constată o calamitate sau condiții fizice adverse, naturale sau artificiale.

Până la anunțarea unor noi măsuri, se va circula deviat pe ruta DN 6 Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Nouă.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri