AcasăACTUALTrafic rutier restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Motivul

Trafic rutier restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Motivul

spot_img

Circulaţia este restricţionată pe mai multe tronsoane de autostradă, joi, pentru efectuarea unor lucrări, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Restricţii vor fi impuse pe A1 Bucureşti – Piteşti şi Sibiu – Deva, pe A2 Bucureşti – Constanţa şi pe A4.

„În intervalul orar 9,00-17,00, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 70-69 (localitatea Petreşti, judeţul Dâmboviţa), banda nr. 1 va fi restricţionată pentru a permite efectuarea de reparaţii asfaltice”, se arată într-un comunicat transmis de Centrul Infotrafic, citat de agerpres.ro.

De asemenea, vor avea loc lucrări de reparaţii şi pe autostrada A1 Sibiu – Deva: km. 276+500 de metri – 275+500 de metri, sensul de deplasare Deva – Sibiu, pe raza localităţii Aciliu, judeţul Sibiu, între orele 9,00 şi 14,00, sunt restricţionate banda de urgenţă şi prima bandă, întrucât au loc lucrări de reparaţii la partea carosabilă; km. 305+500 de metri – 310, sensul de deplasare Sibiu-Deva, pe raza municipiului Sebeş, judeţul Alba, în intervalul orar 09:00 – 16:00, este restricţionată a doua bandă pentru a permite efectuarea lucrărilor de curăţare a rigolei mediane.

Alte lucrări sunt programate pe autostrada A2: km. 139 – 141, sensul Bucureşti – Constanţa, este restricţionată a doua bandă, pe raza localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, între orele 9,00 şi 15,00, pentru montarea panourilor antiorbire; km. 21+500 de metri – 19+600 de metri, pe sensul Constanţa – Bucureşti, pe raza localităţilor Cernica şi Brăneşti, judeţul Ilfov, între orele 9,15 şi 12,15, este restricţionată banda 2 pentru a permite igienizarea zonei mediane.

„Pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, la sensul giratoriu cu DN 39, localitatea Lazu, judeţul Constanţa, pentru a permite înlocuirea parapetului marginal, se restricţionează banda nr. 1, în intervalul orar 9,30-14,00”, se mai menţionează în comunicat.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, să circule cu viteză adaptată condiţiilor de trafic şi de drum şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

CITEŞTE ŞI: Când s-ar putea circula pe primii kilometri din autostrada Sibiu-Piteşti (VIDEO)

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri