AcasăACTUALTrafic restricţionat pe Valea Jiului

Trafic restricţionat pe Valea Jiului

spot_img

Şoferii care pleacă la drum în această perioadă trebuie să ţină cont de faptul că, pe DN 66, Defileul Jiului, se desfăşoară lucrări de siguranță rutieră prin rănguire versant.

În acest context, în perioada 15 martie- 31 mai 2023, în funcție de condițiile meteo, în intervalul orar 8⁰⁰-17⁰⁰, de luni până vineri, circulația rutieră se va desfășura pe acest drum dirijat de piloți de trafic, cu opriri totale ale traficului pe o perioadă de 10 minute, când este necesar.

Potrivit reprezentanţilor DRDP Craiova, tronsonul de drum pe care se efectuează lucrări este cuprins între localitatea Bumbești-Jiu și limita cu județul Hunedoara.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri