AcasăACTUALTot mai multe antrenamente în poligoanele de trageri din ţară. Cât costă...

Tot mai multe antrenamente în poligoanele de trageri din ţară. Cât costă o şedinţă

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

De când a început războiul în Ucraina, tot mai mulţi români merg în poligoane ca să înveţe să tragă cu arme letale, ori să-şi reamintească ce au experimentat pe vremuri, în armată.

Alţii fac cursuri de iniţiere ca să îşi ia arme de autoapărare. Nu se ştie niciodată când e nevoie spun trăgătorii care recunosc că invazia ruşilor a stârnit o oarecare teamă, scrie ProTv.

„Uşor! Nu ne grăbim! Nu tragem! Uşor! Am şi emoţii! Câte un milimetru până la declanşare! Foc!” le explică instructorul.

În poligoanele de tragere cu arme letale, e zarvă mare de când armata rusă a invadat Ucraina.

Vin tot mai mulţi bărbaţi şi femei care fie nu au mai pus mâna pe o armă cu glonţ niciodată, fie au făcut-o cu zeci de ani în urmă. Cei mai mulţi spun că noua lor preocupare s-a născut din pricina războiului.

Numărul rezervărilor aproape s-a dublat în ultimele două săptămâni. Înainte de invazia Rusiei, într-un astfel de poligon veneau săptămânal 20-30 de trăgători. Acum, trec de 70. Prețul unei ședințe variază între 180 și 250 de lei.

CITEŞTE ŞI: Război în Ucraina, ziua 18 | Atac cu rachete aproape de granița cu Polonia, duminică dimineața

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri