AcasăACTUALTITULARIZARE 2022 | Peste 800 de candidați din județul Dolj, înscriși la...

TITULARIZARE 2022 | Peste 800 de candidați din județul Dolj, înscriși la proba scrisă a examenului

spot_img

825 de dascăli din județul Dolj s-au înscris în vederea susținerii examenului de titularizare, concurs ce va avea loc pe 13 iulie.

Potrivit reprezentanților ISJ Dolj, în județ sunt trei centre de concurs, toate în Craiova.

„În județul Dolj, sunt 825 de candidaţi care au acest drept. Sunt trei centre de examen în Craiova: la Liceul Teoretic “Tudor Arghezi” – 297; Colegiul Naţional Pedagogic “Ştefan Velovan” – 277 şi la Liceul Energetic – 251. Proba scrisă va începe la ora 09:00, dar intrarea în sală nu va mai fi permisă după ora 08:00. Timpul de lucru va fi de patru ore. După trecerea a jumătate din orarul de susţinere a concursului, candidaţii se pot retrage, completând o declaraţie, prin care lucrarea nu va fi evaluată”, a precizat Irina Ştefana Broscaru, inspector adjunct al ISJ Dolj și preşedinte al Comisiei Judeţene de Titularizare în Învăţământ.

În prezent, în Dolj sunt titularizabile 91 de posturi, 40 dintre ele fiind la muzică instrumentală și 10 la învăţători.

În perioada 24 mai – 30 iunie, după inspecţiile la clasă, au fost stabiliţi dascălii care pot intra în acest examen. Media minimă de acceptare, pentru a profesa în învăţământul preuniversitar, a fost 5,00. Pentru titularizare , era nevoie de cel puţin 7,00.

Rezultatele inițiale vor fi afișate până pe 19 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 27 iulie, potrivit calendarului în lucru la Ministerul Educației.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Rafila anunță când va fi vârful exploziei de cazuri Covid. „Am avut, în ultimele trei săptămâni, o dublare a numărului de cazuri”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri