AcasăACTUALTineri din Târgu Jiu, amendați de polițiștii locali pentru tulburarea liniștii publice

Tineri din Târgu Jiu, amendați de polițiștii locali pentru tulburarea liniștii publice

spot_img

Polițiștii locali au intervenit, luni seară, în jurul orei 23:00, la solicitarea cetățenilor dintr-un cartier de locuințe de pe Aleea Plopilor din municipiul Târgu Jiu, ca urmare a deranjului public provocat de un grup de tineri.

- Publicitate -

Locatarii au spus că nu se pot odihni din cauza țipetelor și a zgomotelor produse de tinerii respectivi, care se aflau în locul de joacă, și care au ignorat rugămințile acestora de a păstra liniștea în cartier.

„Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 750 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 Republicată, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ora 22:00.


În grupul respectiv, polițiștii locali au depistat și un minor de 13 ani, drept pentru care s-a procedat la identificarea părinților și amendarea acestora cu suma de 300 lei, pentru neluarea măsurilor de combatere a faptelor de vagabondaj”, arată Poliția Locală Târgu Jiu.

CITEȘTE ȘI: Abramovici şi doi negociatori ucraineni, simptome de otrăvire

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri