AcasăACTUALThe Artist Awards, organizat și anul acesta la Craiova. Ce sumă au...

The Artist Awards, organizat și anul acesta la Craiova. Ce sumă au alocat autoritățile din bugetul local

spot_img

Evenimentul The Artist Awards 2022 va fi organizat la Craiova, în luna noiembrie, consilierii municipali adoptând, vineri, o hotărâre de consiliu local prin care aprobă alocarea sumei de peste 1,1 milioane de lei de la bugetul local.

Suma de bani aprobată va fi utilizată pentru organizarea evenimentului destinat premierii celor mai în vogă artiști din industria muzicală precum și celor mai cunoscuți influenceri din mediul online, după cum spun reprezentanții Primăriei Craiova.

„Filarmonica Oltenia Craiova solicită suplimentarea sursei <<Subvenții pentru instituții publice>> cu suma de 1.164,00 mii lei și utilizarea în mod implicit la titlul II ”Bunuri și servicii” pentru desfășurarea evenimentului artistic <<The Artist Awards 2022>> ce se va desfășura in luna noiembrie 2022”, arată nota de fundamentare.

Filarmonica Oltenia va intra în parteneriat cu o firmă de profil din Constanța în vederea organizării acestui eveniment.

În privința datei, The Artist Awards 2022 va avea loc pe 11 noiembrie.

Alte două ediții ale evenimentului au fost organizate în anul 2019 și 2021, în 2020 fiind din întrerupt din cauza pandemiei.

CITEȘTE ȘI: Locurile de joacă din Craiova, reabilitate și modernizate | Copiii și adolescenții NU țin cont de regulament

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri