AcasăRECOMANDATETenismena Andreea Jifcu, cel mai bun sportiv al judeţului Olt, în 2022

Tenismena Andreea Jifcu, cel mai bun sportiv al judeţului Olt, în 2022

spot_img

Jucătoarea de tenis de masă Andreea Jifcu, a fost desemnată de Direcţia Judeţeană pentru Sport Olt cea mai bună sportivă a anului 2022.

La doar 14 ani, Andreea Jifcu a cucerit mai multe titluri naţionale la tenis de masă. De asemenea, ea este şi componentă a lotului naţional de junioare.

CITEŞTE ŞI: Care au fost marile descoperiri științifice din 2022

Ca în fiecare an, Direcția Județeană de Sport Olt a centralizat rezultatele obținute de către sportivii din județul Olt cu scopul de a scoate în evidență cele mai bune performanțe în competițiile oficiale naționale și internaționale.

În algoritmul de calcul al rezultatelor s-au luat în considerare punctele obținute conform grilei de punctaj elaborată de Ministrul Tineretului și Sportului, alegându-se un singur rezultat pe competiție (Campionat Mondial, Campionat European, Cupă Europeană, Cupă Mondială, Campionat Balcanic, Campionat Național). Au fost întocmite două clasamente – pentru sporturi olimpice și sporturi neolimpice.

Clasamentul celor mai buni sportivi ai judeţului Olt – sporturi olimpice, în 2022 poate fi consultată în Gazeta Nouă

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri