AcasăRECOMANDATETenis de Masă (F) | Andreea Jifcu, în lotul României la o...

Tenis de Masă (F) | Andreea Jifcu, în lotul României la o competiţie în Croaţia

spot_img

Slătineanca Andreea Jifcu, medaliată cu aur la Campionatul European din acest an, participă cu echipa României, la competiţia WTT Youth Contender Varazdin 2022, care are loc în Croația, în perioada 30 august – 5 septembrie.

Andreea Jifcu participă atât la competiţia U15, cât şi la cea U17.

Slătineanca Andreea Jifcu se numără printre componentele lotului Junioare II al României care a obţinut medalia de aur la Campionatul European de tenis de masă desfăşurat la Belgrad.

În urmă cu o săptămână, s-a numărat printre sportivii care, marţi, au fost premiaţi de premierul Nicolae Ciucă.

Ceremonia de acordare a distincțiilor sportivilor români care au obținut performanțe la competițiile internaționale s-a desfăşurat la Palatul Victoria.

CITEŞTE ŞI: Slatina: Primăria casetează Canalul Sopot

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri