Connect with us

TECH

Unde poţi plasa camerele spion în locuinţa ta?

Publicat

în

Pentru a te asigura ca locuinta ta se afla in completa siguranta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti intr-o serie de gadgeturi si dispozitive care pot inregistra toata activitatea care are loc aici, fara sa atraga atentia. Asadar, produsele special concepute pentru spionaj se numara printre cele mai populare, deoarece prezinta o calitate ridicata si pot fi folosite pentru o lunga perioada de timp, fara probleme. Mai mult, le poti plasa in diferite zone ale casei tale, fara a atrage atentia. In acest mod, toate persoanele care iti acceseaza proprietatea se pot comporta natural, datorita faptului ca nu isi vor da seama ca sunt supravegheati de aproape.

In cazul in care doresti sa investesti in produse dedicate unui asemenea task, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi https://www.iuni.ro/camere-spion-wifi_64 si sa alegi gadgeturile care consideri ca ti se potrivesc cel mai bine. Ulterior, le poti pune in diferite zone cheie ale camerelor tale. Totusi, daca nu stii cum sa faci acest lucru, in acest articol iti vom oferi cateva sugestii cu privire la cele mai bune locuri, unde poti plasa camerele spion.

  1. Birou

In prezent, camerele wifi sunt comercializate sub diferite forme si au designuri inedite, fapt pentru care acesta pot fi usor de confundat cu obiectele clasice care se regasesc in orice locuinta, precum ceasuri digitale, bibliorafturi si multe altele. Astfel, acestea pot fi totodata inclusiv piese de decor ideale, deoarece nu vor iesi in evidenta usor si, mai mult, vor infrumuseta locuinta ta.


Este ideal sa folosesti astfel de produse, deoarece prezinta o autonomie foarte mare, pot fi folosite pentru o lunga perioada de timp, iar imaginile surprinse sunt clare, iar tu iti vie putea da seama cine se afla in locuinta ta, doar printr-un simplu tap pe telefonul mobil. Mai mult, datorita faptului ca sunt prezente lentile de inalta calitate, aceste device-uri pot inregistra imagini clare, inclusiv pe durata noptii.

  1. Holuri

Poti plasa camere spion wifi inclusiv pe holuri, mai ales daca exista articole vestimentare care se regasesc aici. Deoarece produsul prezinta dimensiuni mici, poate fi usor de plasat intr-o geaca sau chiar pe un fular, care pot fi lasate in cuier sau pe mobilierul care se regaseste aici. Deoarece holul tau are un aspect natural, nimeni nu isi va da seama ca aici exista numeroase gadgeturi care au rolul de a inregistra toata activitatea care se desfasoara in holul tau.

Mai mult, device-urile inregistreaza imagini clare, chiar si intr-o camera unde exista luminozitate ridicata. Chiar daca aceste device-uri au dimensiuni mici sunt extrem de eficiente, mai ales datorita faptului ca pot inregistra pe o lunga perioada de timp, fara a fi usor de observat.


  1. Dormitoare

Poti folosi camera spion wireless mai ales in dormitorul tau, cand stii ca aici exista bunuri valoroase, precum bijuterii sau alte articole pe care le pretuiesti. Mai ales datorita faptului ca aceste device-uri pot fi comercializate si sub forma de tablouri sau rame pentru fotografii. In acest mod, vor fi mult mai greu de observat, mai ales datorita faptului ca au un aspect interesant.

Inclusiv proprietarii locuintei nu isi vor da seama ca acestea sunt camere de supravegheat, iar in momentul in care consideri ca cineva are acces la bunurile tale, tot ceea ce trebuie sa faci este sa vizualizezi imaginile printr-un simplu tap pe telefon.

  1. Dressing

Datorita faptului ca poti realiza spionaj cu camere wifi fara a depune prea mult efort, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le plasezi in diferite locuri, precum dressingul, deoarece aceste deviceuri poti fi puse inclusiv pe haine. Deoarece majoritatea acestor produse nu prezinta culori puternice, pot fi folosite oricand, pe orice tip de material, fara a iesi in evidenta.

Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi gadgeturile potrivite tie de la iUni si sa le plasezi in aceste locuri din casa ta.

Print Friendly, PDF & Email

TECH

Când se lansează prima criptomonedă românească, FutureCoin

Publicat

în

FutureCoin, criptomoneda bazată pe o tehnologie cu o viteză medie de 194 de ori mai rapidă în raport cu celalalte tehnologii blockchain, se lansează în decembrie.

Tehnologia TradeLink, din spatele monedei virtuale, are la bază un nou sistem de validare, POT (Proof of Trade), care presupune minarea automată în timpul tranzacției.

În plus, asigură anonimizarea fiecărui schimb comercial, astfel încât să ofere protecție completă împotriva atacurilor cibernetice.


Criptomoneda va fi susținută de rezultatele reale a 12 proiecte tehnologice inovatoare în domeniul financiar, a căror valoare estimată ajunge la 4 trilioane de dolari până în 2030.

Cele 12 proiecte includ: procesator de plăți și card de credit/debit, prima bancă virtuală creată special pentru criptomonede și 100% descentralizată.

Urmează un portofoliu cripto digital, o aplicație fintech de procesare a plăților, o platformă de licitații digitale în criptomonede și alte proiecte similare.


Patru dintre aceste proiecte vor fi deja lansate anticipat în decursul acestei luni, față de termenul din 2022 stabilit inițial.

Proiectele care susțin FutureCoin dețin o capitalizare totală în valoare de 4 milioane de dolari, numai luna aceasta obținându-se aproximativ 3 milioane de dolari prin achiziții ale monedei.

Suntem o echipă tânără și vizionară, de 30 de oameni creativi și experimentați, motiv pentru care avem încredere că această monedă și proiectele ei vor fi capabile să producă schimbări în lume, susține Cristian Filip, fondator și CEO Tradelink Technology LTD

Fondatorul Tradelink Technology, Cristian Filip, în vârstă de 19 ani, își propune ca prin noua tehnologie să revoluționeze piața monedelor virtuale.

FutureCoin este singura monedă virtuală de acest tip care oferă posibilitatea de a investi și în proiecte complementare din sistem, cu randament al investițiilor.

CITEŞTE ŞI: Datornicii dintr-un oraş oltean scapă de majorări şi penalităţi, dacă plătesc tot impozitul

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

TECH

Facebook renunță la sistemul de recunoaștere facială. Care este cauza schimbării

Publicat

în

Facebook a anunţat marţi că renunţă la sistemul său de recunoaştere facială, din cauză îngrijorărilor tot mai mari ale utilizatorilor şi autorităţilor de reglementare privind respectarea dreptului la viaţa privată, transmite Reuters.

Reţeaua de socializare, a cărei companie-mamă se numeşte acum Meta, a declarat că va şterge formatele individuale de recunoaştere facială pentru peste 1 miliard de oameni, ca urmare a acestei schimbări, scrie G4Media.

Compania a spus într-o postare pe blog că mai mult de o treime dintre utilizatorii activi zilnici ai Facebook, sau peste 600 de milioane de conturi, au optat pentru utilizarea tehnologiei de recunoaştere a feţei. Facebook nu va mai recunoaşte automat feţele oamenilor în fotografii sau videoclipuri, se spune în postare.


Schimbarea va afecta şi tehnologia automată pentru textul alternativ destinat persoanelor nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere.

Serviciile Facebook care se bazează pe sistemele de recunoaştere a feţei vor fi eliminate în următoarele săptămâni.

,,Există multe preocupări cu privire la locul tehnologiei de recunoaştere facială în societate, iar autorităţile de reglementare sunt încă în proces de a oferi un set clar de reguli care guvernează utilizarea acesteia”, a spus compania.


,,În mijlocul acestei incertitudini continue, credem că limitarea utilizării recunoaşterii faciale la un set restrâns de cazuri de utilizare este adecvată”.

Meta, care şi-a prezentat foaia de parcurs săptămâna trecută pentru crearea unei lumi virtuale, a declarat că va lua în considerare în continuare tehnologia de recunoaştere facială pentru cazurile în care oamenii trebuie să îşi verifice identitatea sau pentru a preveni frauda şi uzurparea identităţii.

Pentru viitoarele utilizări ale tehnologiei de recunoaştere facială, Meta ”va continua să fie transparentă în privinţa utilizării intenţionate, despre modul în care oamenii pot avea control asupra acestor sisteme şi asupra datelor lor personale”.

Decizia de a închide sistemul de pe Facebook vine pe fondul unui val de ştiri din ultima lună, după ce Frances Haugen, o fostă angajată devenită denunţătoare, a publicat o mulţime de documente interne ale companiei către companiile de ştiri, parlamentari şi autorităţi de reglementare.

Rapoartele arată că Facebook cunoaşte de multe dintre daunele provocate de aplicaţiile şi serviciile sale, dar fie nu remediază problemele, fie nu încearcă suficient de mult să le rezolve.

CITEȘTE ȘI: Compania Facebook îţi schimbă numele în Meta. Ce se întâmplă cu cele mai populare aplicaţii

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

TECH

Compania Facebook îţi schimbă numele în Meta. Ce se întâmplă cu cele mai populare aplicaţii

Publicat

în

Facebook anunță că va schimba numele corporației în ”Meta”, de la ”metavers”, universul virtual pe care compania vrea să-l construiască. Brand-urile sale, cum ar fi Facebook și WhatsApp nu își vor schimba numele, dar grupul din care aceste entități fac parte va primi noua denumire.

Meta înseamnă în greacă ”dincolo de”, ”după”. Schimbarea vine în cea complicată perioadă din istoria companiei care este criticată din toate părțile pentru efectele nocive pe care le-a avut în multe țări.

Anunțul a fost făcut de Mark Zuckerberg la evenimentul Connect unde a anunțat pe larg cum vede viitorul metaversului. Acțiunile Facebook vor fi tranzacționate din 1 decembrie la bursă sub indicativul ”MVRS”, relatează hotnews.ro.


Publicația The Verge a scris în premieră pe 19 octombrie despre rebranding-ul Facebook, iar Meta era una dintre variantele vehiculate, alături de Horizon.

CITEŞTE ŞI: Facebook angajează 10.000 de specialiști din Europa pentru a crea conceptul de metaverse

Logo-ul de la Meta seamănă cu un covrig sau cu semnul matematic pentru infinit.


Mark Zuckerberg spune că schimbarea este gândită să reflecte direcția în care se va îndrepta Facebook: către contstruirea acestui univers virtual numit metavers unde oamenii vor interacționa sub formă de avataruri și unde vor putea intra cu ajutorul unor ochelari sau căști de realitate virtuală.

”Cu timpul sper că a noastră companie va fi privită precum o companie de metavers (metaverse company)”, a spus joi, Mark Zuckerberg. El a promis că Facebook va investi miliarde de dolari pentru dezvoltarea acestui metavers.

CITEŞTE ŞI: Facebook pune în testare propriul portofel digital. Ce criptomonedă va utiliza

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.