AcasăTECHTrebuie să încerci platforma Loyalfans dacă vrei să ai succes în calitate...

Trebuie să încerci platforma Loyalfans dacă vrei să ai succes în calitate de creator de conținut!

spot_img

În momentul de față, Loyalfans este cea mai bună soluție pentru creatorii de conținut online care doresc să câștige bani din pasiunea lor. Prin intermediul acestei platforme sociale, fiecare fotografie, videoclip sau înregistrare video se poate transforma într-o sursă de venit pentru tine.

- Publicitate -

Chiar și mesajele private sau conversațiile prin videochat pot fi monetizate, iar fanii tăi loiali te pot susține financiar în timp ce petrec un timp de calitate alături de tine.

În ziua de azi, o mulțime de creatori de conținut, artiști sau modele se întreabă ce pot face ca să-și transforme pasiunea într-o sursă de venit. Dar indiferent de tipul de conținut pe care aceste persoane îl creează, soluția este mereu aceeași: Loyalfans.


De aceea, dacă îți surâde ideea de a câștiga independența financiară făcând ceea ce îți place, citește până la capăt acest material și află cum te poți înregistra pe Loyalfans și ce avantaje îți oferă o astfel de decizie.

Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să te poți înscrie pe platforma Loyalfans?

Procesul de înscriere pe platforma Loyalfans este foarte simplu. În primul rând trebuie să accesezi website-ul: loyalfans.com și apoi să încarci pe platformă un scan sau o poză a unui document de identitate emis de autoritățile române prin care să demonstrezi că ai împlinit deja vârsta de 18 ani.

Să fii major este singura condiție pe care trebuie s-o îndeplinești ca să poți folosi platforma Loyalfans, în rest, procesul de înregistrare pe această platformă nu este altceva decât o simplă rutină prin care cu siguranță ai mai trecut de multe ori atunci când te-ai înregistrat pe alte platforme.


Cât trebuie să plătești ca să poți folosi platforma Loyalfans?

Încă o veste bună este aceea că nu trebuie să plătești nimic ca să folosești Loyalfans. Pur și simplu trebuie să te înregistrezi și apoi să începi să creezi conținut și să postezi. Loyalfans funcționează după aceleași principii ca și alte platforme din aceeași nișă, ca de exemplu Onlyfans, unde ți se oprește un procent de 20% din venituri din câștigurile tale cu titlu de comision, iar restul de 80% îți rămâne ție.

Banii pe care Loyalfans îi păstrează din veniturile creatorilor de conținut îi folosește pentru mentenanța și dezvoltarea platformei, dar și pentru popularizarea ei. Astfel, Loyalfans se păstrează în permanență un mediu sigur pentru creatorii de conținut și operele lor, dar în același timp și popular în rândul celor care consumă conținutul creat de aceștia.

Cu cât Loyalfans câștigă mai mulți utilizatori, cu atât cresc și șansele ca tu să-ți poți crea o comunitate mai mare de fani și implicit de a genera mai multe venituri..

Câți bani poți câștiga folosind Loyalfans?

Poți câștiga foarte mulți fani folosind platforma Loyalfans. Nu există limite superioare, ci doar trebuie să ai în contul tău un minim de 50 de euro în momentul în care dorești să-ți scoți banii câștigați, iar asta se întâmplă de două ori pe lună.

Cu platforma Loyalfans poți câștiga bani din toate tipurile de conținut pe care îl creezi, dar și dacă recomanzi platforma altor artiști ca și tine, iar ei încep să genereze profituri.

Loyalfans are un program de recomandări foarte avantajos prin care obții 5% din totalul veniturilor obținute de creatorii de conținut pe care îi recomanzi, dacă aceștia folosesc la înregistrare un cod prin care platforma te poate identifica.

Există un sistem similar și la Onlyfans, dar în cazul acesteia, primești comision din veniturile celorlalți creatori de conținut doar pe o perioadă de 12 luni, în timp ce la Loyalfans pe viață.

Astfel, chiar dacă la un moment dat simți că ai nevoia de o pauză și pui pe stop activitatea de creație, poți folosi Loyalfans ca o sursă de venit pasiv câștigând mult doar din recomandări.

În concluzie dacă vrei să ai un succes extraordinar în calitate de creator de conținut și să îți transformi pasiunea în unica, dar și foarte satisfăcătoarea ta sursă de venit, trebuie să dai o șansă platformei Loyalfans!

- Publicitate-spot_img
reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri