AcasăTECHO nouă actualizare pentru Windows 11

O nouă actualizare pentru Windows 11

spot_img

Microsoft a lansat prima mare actualizare pentru Windows 11, iar aceasta este disponibilă chiar acum pentru descărcare.

- Publicitate -

Zonait.ro arată noutățile pe care le introduce noul update și schimbările care vor face o diferență (sau nu) în experiența de utilizare a sistemului de operare.

Cele mai mari schimbări introduse de noul update de Windows 11 le regăsim pe taskbar. Cei care folosesc mai multe monitoare vor fi încântați să afle că acum vor putea avea data și ceasul pe toate ecranele. Alte schimbări pentru taskbar includ:


Widget-ul de vreme revine în bara de activități;

Apelurile efectuate cu Microsoft Teams au acum un buton rapid pentru mute/unmute;
Îți poti transmite live ecranul PC-ului în cadrul apelurilor de pe Teams, direct din taskbar.

Schimbări vedem și pe partea de aspect, iar noua actualizare pentru Windows 11 aduce modificări mari pentru Notepad și Media Player. Editorul de text include acum o funcție de „undo” cu mai mulți pași, o interfață de căutare îmbunătățită și suport pentru Dark Mode. Noua interfață a Media Player îmi amintește mult de Spotify, numai că include suport pentru muzică și fișiere video. Design-ul se îmbină perfect cu celelalte elemente vizuale ale sistemului, astfel poate deveni o aplicație utilă.


Windows 11 și 10 vor primi actualizări mari odată pe an

Până acum, Microsoft obișnuia să lanseze câte un Feature Update odată la jumătate de an. După lansarea lui Windows 11, Microsoft a decis că atât noul sistem de operare, cât și 10-le vor primi câte un singur Feature Update pe an, însă acesta va fi mai consistent. Iar între aceste actualizări majore, vor fi lansate altele mai mici periodic.

“Vom începe să lansăm caracteristici noi pentru Windows 11 mult mai des, pe lângă actualizarea anuală. Scopul nostru este să lansăm inovații fără oprire și să vă oferim cea mai bună experiență de utilizare”, spune Panos Panay, Șeful diviziei Windows în cadrul Microsoft.

CITEŞTE ŞI: Facebook renunță la sistemul de recunoaștere facială. Care este cauza schimbării

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri