Connect with us

TECH

Imprimantele HP, cum le alegi pe cele potrivite

Publicat

în

Alegerea imprimantei HP potrivite pentru necesităţile sau afacerea ta ar putea necesita ceva timp şi, totodată, un mic studiu.

Astfel, o evaluare a caracteristicilor pe care ar trebui să le aibă noua ta imprimantă, dar şi a necesitaţilor tale, te va scuti de o investiţie neinspirată. Iată de ce ar trebui să ţii cont când cumperi o imprimantă HP.

Evaluează necesităţile tale

Cheia achiziţionării imprimante potrivite constă în evaluarea cu atenţie a nevoilor tale. Stabileşte de ce ai nevoie de o imprimantă nouă, dar şi modul în care necesităţile tale evoluează în timp. După ce ai răspuns la aceste două întrebări, alegerea imprimantei HP potrivită va fi mult mai uşoară.


De ce ar trebui să ţii cont când alegi o imprimantă pentru o afacere. Dacă ai o mică afacere şi urmează să achiziţionezi o imprimantă, stabileşte clar:

Cât eşti dispus să cheltuieşti

Care este numărul de pagini tipărite într-o zi


Ce tip de imprimare vei face (imagini, grafice sau texte)

Ai nevoie de facilităţi suplimentare precum fotocopiere, fax sau scanare

De câte cartuşe imprimantă ai nevoie lunar şi cât costă acestea.

De ce tip de imprimantă ai nevoie – cu jet sau laser.

Imprimanta cu jet de cerneală

Imprimanta cu jet de cerneală este versatila şi poate acoperi toate necesităţile tale. Acestea pot tipări alb negru sau color, îţi oferă calitate medie pentru prinţ, instalarea se face uşor, la fel şi înlocuirea cartuşelor cu cerneală. Totodată, consumabilele pentru imprimanta cu jet de cerneală sunt mai puţin costisitoare decât la restul timpurilor de imprimante. Dezavantajul acestui timp de imprimantă este viteza mică de tipărire şi faptul ca nu fac faţa unui volum mare de tipărire.

Imprimanta laser

Imprimanta laser este mai scumpă decât cea cu jet de cerneală, dar oferă şi mai mult. Acestea se găsesc într-o mare varietate de modele şi caracteristici şi pot fi imprimantele ideale pentru businessul tău. Imprimanta laser poate lista alb-negru sau color, îţi oferă viteză mare de tipărire şi un număr considerabil de pagini pe minut, fiind cu mult mai rapidă decât imprimantă cu jet. De asemenea, imprimantele cu laser folosesc consumabile numite tonere care conţin o pulbere fină şi nu cerneală, ceea ce asigură o calitate superioară şi sigură a printului.

Cu toate acestea, costurile consumabilelor pentru imprimantă laser, sunt mult mai mari, iar calitatea tipăririi lasă de dorit în cazul graficelor şi a imaginilor. De exemplu, un toner HP 44A poate costa între 160 şi 230 lei, preţul variind în funcţie de calitatea acestuia. În ciuda costurilor, imprimanta cu laser este exact ceea ce ai nevoie dacă vrei un print de calitate (dar nu pentru grafice şi imagini), viteză, tipăreşti des şi în volum mare.

Print Friendly, PDF & Email

TECH

WhatsApp lansează o nouă funcție. Clienții vor putea găsi magazinele și companiile direct din aplicație

Publicat

în

WhatsApp lansează o nouă funcție, pentru a ne ușura viața. Aplicația îți permite deja să discuți cu companii, dar în curând s-ar putea să ai posibilitatea de a le și găsi și prin intermediul aplicației.

În această săptămână, compania deținută de Facebook a început să testeze o funcție care permite utilizatorilor să caute prin magazinele și serviciile locale care au prezență pe WhatsApp și să le contacteze. Instrumentul este disponibil în prezent, deocamdată, numai în São Paulo, Brazilia, dar o captură de ecran distribuită de Will Cathcart, șeful WhatsApp, arată că poți utiliza această funcție pentru a sorta companiile în funcție de categorie și cât de aproape sunt de tine, potrivit Playtech.ro.

„Pe baza feedback-ului din partea persoanelor care încearcă funcția în următoarele câteva luni, vom analiza extinderea acestui serviciu în alte orașe și în alte tipuri de companii disponibile pe WhatsApp”, a spus Cathcart pe Twitter.


Deși este cel mai recunoscută ca o aplicație pe care o folosești pentru a discuta cu prietenii și familia, WhatsApp a intrat din ce în ce mai mult în spațiul de comerț electronic. Din 2018, compania deținută de Facebook oferă o aplicație separată pe care o pot folosi companiile pentru a comunica cu clienții lor.

Mai recent, compania s-a depășit pe ea însăși și facilitează cumpărăturile direct de pe WhatsApp. Uneori, acest lucru nu a funcționat întotdeauna pentru companie, așa cum a fost cazul când și-a schimbat politica de confidențialitate la începutul anului. În această notă, Cathcart a spus că WhatsApp nu va înregistra locația unui utilizator sau a companiilor pe care le caută, atunci când folosește noua funcție.

CITEȘTE ȘI: Cum alegi computerul cel mai potrivit pentru gaming?


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

TECH

Google Classroom are funcții noi pentru școala online

Publicat

în

Google Classroom, aplicația folosită în învățământul online, s-a modernizat, iar elevii pot învăța și să fie în siguranță online.

Cum școala online încă se mai desfășoară în anumite zone, Google a adus noutăți în domeniul educației pentru a-i ajuta pe elevi și pe profesori să poată folosi aplicația mai ușor și mai sigur, potrivit știrileprotv.ro.

„Aplicația a fost extrem de folosită anul trecut, pentru că învățarea s-a făcut în mare parte online, anul acesta aducem mai multe funcționalități, adică să folosești o parte din acest tool offline, de asemenea pentru profesori să poată să urmărească mai bine activitatea elevilor pe plaformă, să poată să dea note mai ușor să poată să folosească mai multe teste în clase diferite, șamd. Cumva, vrem să facem gestionarea și predatul la online, mai simplă”, a spus Dani Oros, reprezentant Google România.


CITEȘTE ȘI: Alte 16 cazuri de coronavirus în școlile și grădinițele din Dolj. Șapte elevi ai unei clase care a trecut în online merg la cursuri pentru că sunt vaccinați

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

TECH

Studiu: Aplicațiile YouTube, TikTok și WhatsApp în topul preferințelor copiilor

Publicat

în

Copiii care folosesc dispozitive Android au petrecut cel mai mult timp pe YouTube (32,9%), în această vară, platformă urmată de TikTok (19%) şi WhatsApp (16%), relevă rezultatele unei cercetări realizate de Kaspersky.

Potrivit analizei, constatarea evidenţiază diferenţa dintre noile procente şi tendinţa observată din noiembrie 2020 până în aprilie 2021, când ponderea utilizării TikTok era de 14,9%, în timp ce WhatsApp se situa la 18,1%.

Potrivit analizei, constatarea evidenţiază diferenţa dintre noile procente şi tendinţa observată din noiembrie 2020 până în aprilie 2021, când ponderea utilizării TikTok era de 14,9%, în timp ce WhatsApp se situa la 18,1%.


Principalele activităţi de interes pentru copii au fost videoclipurile online şi YouTube şi, în special, detaliile legate de jocurile video (32,3%), cum ar fi prezentările de pe parcursul “Let’s Play”. De asemenea, printre cele mai populare canale “Let’s Players” s-au aflat SSundee şi MrBeast Gaming, ambele în limba engleză.

La capitolul jocuri, Minecraft (25,9%) a fost cel mai popular în timpul verii, în timp ce Brawl Start (4,9%) a depăşit pe Roblox (4,6%).

O altă preferinţă a copiilor a fost muzica, cu aproape o cincime din toate căutările pe Internet pe YouTube (18,4%). În acest sens, cea mai populară melodie a acestei veri a fost “Astronaut In The Ocean” de Masked Wolf, iar Ariana Grande şi Lil Nas X au devenit cei mai renumiţi cântăreţi, potrivit Agerpres.


“Interesant este faptul că Eurovision Song Contest s-a dovedit a fi popular şi în rândul copiilor şi adolescenţilor. Câştigătorii din acest an, formaţia italiană Maneskin, au devenit una dintre cele mai populare trupe de adolescenţi din întreaga lume. Pe YouTube, copiii au căutat cel mai frecvent melodiile lor Beggin’, I wanna be your slave şi melodia câştigătoare a Eurovisionului – Zitti e buoni. Printre alte tendinţe de pe internet, este important de remarcat popularitatea uriaşă a noilor jucării Simple Dimple şi Pop It. Au fost menţionate în piese muzicale care au devenit virale pe TikTok şi au primit o mulţime de recenzii pe YouTube”, se arată în studiul de specialitate.

CITEȘTE ȘI: Festivalul „Oltenii şi Restu’ Lumii” revine la Slatina, în weekendul 24-26 septembrie. Actorul Eugen Cristea, invitat de onoare

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.