Connect with us

TECH

Imprimantele Brother – de ce merită să le achiziţionezi

Publicat

în

Imprimantele Brother se remarcă prin fiabilitate, calitate şi preţuri accesibile, reprezentând un brand care vine cu numeroase avantaje şi beneficii, indiferent de domeniul de activitate sau de model.

Vom vedea în continuare de ce merită să achiziţionezi o imprimantă Brother.

Imprimantele Brother beneficiază de asistenţă tehnică superioară

Serviciul oferit clienţilor pentru asistenţă tehnică este un considerent important la chizitionarea unei imprimante. În lipsa acestuia, pot apărea frustrări care pot fi în defavoarea mărcii. Din fericire, iprimantele Brother se bucura de servicii de asistenţă tehnică foarte bune, astfel încât, dacă apar probleme, utilizatorii le pot soluţiona în cel mai scurt timp.

Instalarea imprimantelor Brother este uşoară

Brother oferă timp de 14 zile după achizie asistenţă gratuită pentru configurarea şi instalarea imprimantei. Acest lucru este un avantaj enorm, mai ales dacă nu te pricepi şi vrei să începi utilizarea imprimantei cât mai repede. Datorită faptului că Brother are un software unic care se conectează de la distanţă la computer, procesul de instalare este foarte uşor, rapid şi fără probleme. În plus, imprimantele Brother se bazează pe software de clasa mondială, driverele furnizate fiind de calitate şi actualizate constant. În plus, Brother pune la dispoziţia utilizatorilor o pagină dedicată descărcării driverelor şi a manualelor de utilizare.

Consumabilele Brother nu sunt foarte costisitoare

Imprimantele şi consumabilele Brother se remarcă printr-un raport foarte bun preţ versus calitate şi eficienţă. Pentru a face faţă concurenţei şi a-şi păstra popularitatea, Brother menţine preţuri rezonabile, atât la consumabile cât şi la imprimante.

Fața de alte branduri precum  Epson, care necesită consumabile de tip cartuş T2621, și care tind să sufere modificări de prețuri, în cazul celor de la Brother nu există surprize. Acesta reușește de ceva vreme să pastreze constante costurile pentru consumabile.

Brother oferă facilităţi excelente pentru imprimantele cu jet

Imprimantele Brother, precum MFC-urile Color inkjet, sunt ideale atât pentru birou, cât şi pentru acasă. Acestea utilizează pentru fiecare culoare cartuşe de cerneală separate şi elimină riscul de a arunca cerneala neutilizată din cartuşe multicolore. Pur şi simplu, se va înlocui cartuşul golit. În plus, faptul că imprimantele cu jet Brother au în faţă uşa pentru accesul la cartuşe, facilitează considerabil înlocuirea acestora. Cartuşele sunt special concepute pentru a asigura imprimarea uniformă, nu se murdaresc şi nici nu se înfundă.

Imprimantele Brother au ecran LCD color tactil

Faptul că sunt dotate cu un ecran LCD color tactil, face ca imprimantele cu jet Brother să fie uşor de utilizat. Această facilitate permite navigarea facilă printre funcţiile imprimantei, accesul rapid la aplicaţiile Brother Cloud, listarea de pe dispozitive compatibile precum smartphone-ul sau încărcarea rapidă şi uşoară a documentelor şi fotografiilor.

Print Friendly, PDF & Email

TECH

Cum alegi computerul cel mai potrivit pentru gaming?

Publicat

în

Dacă ești pasionat de jocuri video, atunci îți trebuie un calculator pe măsură. Un computer obișnuit nu ar putea să facă față sau să redea cu exactitate toate complexitățile unui joc de acțiune sofisticat. Așa că alegerea componentelor unui dispozitiv suficient de puternic poate fi destul de obositoare, dar și costisitoare.

Ce anume să cauți dacă vrei să îți achiziționezi un computer special pentru serile de gaming? Ei bine, află că îți trebuie unul destul de puternic, cu anumite piese de hardware care să ruleze la maxim toate funcțiile necesare și să nu “pice”. În primul și în primul rând, trebuie să îți stabilești de la început un buget anume, cât ai fi dispus să dai pe el. Pentru a avea unul performant, va trebui să scoți ceva bani din buzunare pentru că performanța cere niște costuri. Într-adevăr, experiența pe care o vei avea folosind un astfel de computer nu poate fi comparată cu nimic, așa că gândește-te bine înainte să investești în ceva mai ieftin sau dacă ești dispus să plătești ceva mai mult. Oricum, se pot găși calculatoare potrivite pentru gaming și la 800 de euro, însă majoritatea depășesc 1.000 de euro. Cele cu adevărat dotate ajung chiar și la 1.500-2.000 de euro sau chiar mai mult.

În al doilea rând, prima componentă la care trebuie să ne uităm este procesorul, adică piesa cea mai importantă, “creierul dispozitivului”. Majoritatea computerelor de pe piață au fie procesor Intel, fie AMD. Computerele pentru gaming trebuie să procese informația rapid și să aibă putere și memorie mare. Unele jocuri de strategie – chiar complexe – au detalii foarte elaborate care pot fi redate și controlate doar dacă dispozitivul are o anumită configurație; ca să nu mai menționăm că și experiența este una la superlativ. Trebuie să stabilești de la început ce fel de jocuri vei juca. Dacă vrei să joci jocuri ceva mai vechi că Overwatch sau Rainbox Six Siege atunci nu ai nevoie de cele mai performante piese de hardware ca să ai cea mai bună grafică la acest joc. Un procesor mediu ca Intel i5 9600K sau AMD Ryzen 3600 ar fi mai mult decât potrivit. Pentru un joc ca Fortnite, minimul necesar este suficient. Dacă vrei să te joci jocuri de strategie sau care îți pun mintea la contribuție, ca trivia, blackjack sau ruletă, atunci nu ai avea nevoie de un ultimul model de procesor sau placă de bază. Acestea pot fi rulate și de un computer normal și se văd foarte bine.


Că tot veni vorba de placă de bază, și aceasta este o componentă foarte importantă de care trebuie să ținem cont, atunci când vrem să cumpărăm ceva special pentru gaming. Placa de bază joacă un rol esențial pentru că practic “transmite” toate informațiile de la procesor către toate celelalte componente. Mai multe plăci de bază de la Gigabyte, Asus și MSI sunt potrivite pentru ceea ce cauți.

În al patrulea rând, un astfel de calculator trebuie să aibă și memoria mare. Trebuie să verifici înainte dacă modulul de RAM de pe dispozitiv este compatibil cu placa ta de bază. Ar trebui oricum să aibă o capacitate considerabilă.

Cum foarte multe jocuri au grafice foarte specifice și culori alese cu grijă, pentru cel mai mic detaliu, se înțelege de ce o placă video performantă este imperios necesară. Cele mai cunoscute și bune modele le găsim de la Nvidia și ATI, așa că poți alege una de aici. Ai grijă să alegi una de cel puțin 1GB.


Și nu în ultimul rând, după ce au fost alese toate aceste componente, trebuie să te uiți și la monitor. Poți lucra la două monitoare – așa cum fac unii gameri – sau poți opta pentru un monitor ceva mai mare.

În concluzie, ar trebui să iei în considerare ceva mai multe lucruri dacă vrei să îți achiziționezi ceva specific pentru gaming. Contează foarte mult și ce fel de jocuri preferi, așa că întreabă-te înainte dacă merită investiția.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ECONOMIE

Actualizarea care ar putea schimba prețurile criptomonedelor

Publicat

în

 Blockchainul Ethereum, care opereză mai multe proiecte inclusiv criptomoneda Ether, va fi actualizat joi la ora 14:00, ora României. Ether, a doua cea mai mare criptomonedă din lume, a crescut cu aproximativ 18% săptămâna aceasta.

Actuazizarea blochain-ului va putea avea un efect de creștere aspura asupra preţului şi a altor criptomonede, relatează stiripesurse.ro.

Reţeaua ethereum sprijină o serie de proiecte din lumea criptografică, inclusiv jetoanele nefungibile (NFT) – un activ criptografic, reprezentând un element digital intangibil, cum ar fi o imagine, un videoclip sau un obiect dintr-un joc.


Mai multe site-uri de tranzacţionare a criptomedei, inclusiv Binance şi OKEx, au declarat că vor suspenda depunerile şi retragerile de Ether şi active pe bază blockchain-ului său ethereum în jurul momentului în care va avea loc ajustarea.

Măsura este una de siguranţă pentru reduce riscurile generate de tranzacţionarea în momente de maximă volatilitate a preţurilor.

CITEŞTE ŞI: Cresc tranzacţiile cu criptomonede. Ce se întâmplă cu Ethereum


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

EDUCAŢIE

O universitate din România a primit taxe în criptomonede

Publicat

în

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a primit 600 de lei în criptomonede de la patru persoane care s-au înscris la sesiunea de admitere din acest an, anunță Turnul Sfatului.

Fiecare a plătit în monede virtuale câte 150 de lei, atât cât reprezintă contravaloarea taxei de înscriere pentru intrarea în sesiunea de admitere din acest an, a anunțat astăzi purtătorul de cuvânt al instituției, citat de ziarul sibian. ”Aceste plăți au putut fi efectuate nu doar cu moneda Egold, dezvoltată de Start-Up-ul sibian Elrond, ci și cu alte criptomonede. Plățile în monede virtuale vor fi acceptate și în sesiunea de admitere din luna septembrie”, a declarat pentru ziarul sibian, Teodor Boantă.

CITEŞTE ŞI: Bitcoinul a atins pragul de 39.000 de dolari, după aproape şase săptămâni


Din informațiile Turnul Sfatului, cealaltă monedă virtuală folosită în tranzacții, pe lângă Egold, a fost Bitcoin. La cursul de astăzi, persoana care a plătit cei 150 de lei în această monedă a cheltuit 0,0009 Bitcoin, iar cel care a achitat taxa de înscriere în Egold a achitat 0,42. Universitatea nu cunoaște câte din cele patru persoane au folosit Egold și câte Bitcoin, aceste date fiind accesibile doar operatorului care a intermediat transferul.

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost prima universitate din România care a anunțat că permite plata taxelor pentru admitere într-o monedă virtuală. Inițial, s-a stabilit că moneda virtuală prin care se vor putea efectua plățile va fi Egold (EGLD), dezvoltată de startup–ul sibian Elrond. Acum, însă, prin intermediul aplicației Netopia, folosită de ULBS, s-au realizat plăți și cu alte criptomonede, susține Universitatea din Sibiu.

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a anunțat că a pus la dispoziția absolvenților de liceu peste 3.800 de locuri pentru studiile de licență, dintre care 1.848 reprezintă locuri fără taxă. 120 de locuri sunt subvenționate din surse proprii, la acestea adăugându-se altor 1.750 de locuri bugetate de Ministerul Educației și Cercetării pentru programele de licență și 960 pentru programele de master. În total, ULBS a scos la concurs, pentru programele de studiu de la învățământul cu frecvență (IF), 6.080 locuri pentru studiile de licență și masterat IF, în sesiunea vară 2021.


CITEŞTE ŞI: Reporter24.info a intrat în reţeaua Thinkdigital

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.