Connect with us

TECH

Avantajele utilizării fototapetului

Publicat

în

Când clienții dvs. intră prima dată în biroul dumneavoastră, prima impresie contează.

Dacă aveți un fototapet personalizat bine conceput, este probabil ca aceștia să se gândească la serviciile dvs. Dacă încăperea este aglomerată și nepotrivită și vopseaua se desprinde de pe pereți, nu va reflecta profesionalismul dvs. De aceea, ar trebui să căutați să obțineți fototapet personalizat pentru afacerea dvs. Este o modalitate excelentă de a vă atrage clienţii.

Aspectul reședinței dvs. sau al biroului poate fi complet îmbunătățit alegând fototapet personalizat. Fototapeturile personalizate au o mulțime de avantaje. Aceste beneficii au făcut ca fototapeturile personalizate să fie populare.

Mai jos regăsiţi câteva dintre avantajele principale ale utilizării unui fototapet personalizat:

Design mai bun

Datorită fototapetului tipărit digital, au dispărut vremurile vechilor imagini de fundal plictisitoare cu modele identice. Un fototapet personalizat tipărit digital vă permite acum să alegeţi designul dorit iar rezoluţia va fi de înaltă calitate.

Cu ajutorul imprimării digitale, designerii pot găsi modele pe placul dvs. şi se pot personaliza la cerere. Se pot crea modele uimitoare care sunt infinit mai bune decât cele standard, din trecut.

Un fototapet personalizat vă poate transforma holul, sala de ședințe, biroul, magazinul, showroom-ul sau chiar şi camera de zi într-o experiență atractivă din punct de vedere vizual.

Publicitate excelentă

Un design excelent vă poate ajuta afacerea să iasă din mulțime și să îmbunătățească identitatea mărcii.

În loc să vă vopsiți logoul, brandul sau alte informații pe pereții dvs., puteţi alege fototapet personalizat pentru peretele biroului. Vopseaua se sfărâmă, se zgârie ușor și se poate duce în timp, ceea ce poate afecta aspectul logo-ului și informațiile importante pe care le-ați putea avea pe pereți. În plus, este mult mai scump să angajaţi pe cineva care să picteze aceste informații decât să imprimaţi pur și simplu ceea ce aveţi nevoie pe tapetul personalizat. Această publicitate accesibilă va face minuni pentru afacerea dvs.

Aspect elegant

Pe lângă faptul că vopseaua se deteriorează mai mult în timp decât un fototapet personalizat, poate lăsa și un aspect lipicios și lucios pe pereți. Fototapetul are un finisaj neted care lasă un aspect lustruit și îl puteți personaliza pentru a se potrivi cu orice design doriți. Un fototapet personalizat redă culorile companiei dvs. şi va arăta elegant indiferent de designul ales.

Gamă flexibilă de culori

Prin imprimarea digitală a fototapetului personalizat, puteţi utiliza imagini de fundal având culori vii, care să reflecte cu adevărat imaginea dorită de dvs.

Fototapet adaptat nevoilor dumneavoastră

Există companii de la care puteţi cumpăra fototapet personalizat, astfel încât să corespundă nevoilor dumneavoastră. Profesioniştii din domeniu vor lucra împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți ce design de tapet este potrivit pentru dvs.

Investiție mai bună

Așa cum am menționat anterior, vopseaua se deteriorează rapid. Aceasta se poate sfărâma, se va estompa și se va curăța și la un moment dat va trebui să plătiți pe cineva pentru a revopsi din nou.

Obținând fototapet personalizat, puteți avea desenele pe care le doriți pe perete și vă așteptați să dureze. Fototapetul durează de obicei de până la cinci ori mai mult decât vopseaua, ceea ce reprezintă o perioadă lungă de timp pentru ca desenele dvs. personalizate să vă atragă clienţii.

Instalare uşoară

Utilizând fototapet personalizat, veţi câştiga foarte mult timp deoarece instalarea sa este extrem de uşoară şi rapidă. De asemenea, utilizarea de fototapet personalizat nu necesită protejarea sau mutarea mobilierului.

Print Friendly, PDF & Email
Advertisement
Faceți clic pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

TECH

WhatsApp lansează o nouă funcție. Clienții vor putea găsi magazinele și companiile direct din aplicație

Publicat

în

WhatsApp lansează o nouă funcție, pentru a ne ușura viața. Aplicația îți permite deja să discuți cu companii, dar în curând s-ar putea să ai posibilitatea de a le și găsi și prin intermediul aplicației.

În această săptămână, compania deținută de Facebook a început să testeze o funcție care permite utilizatorilor să caute prin magazinele și serviciile locale care au prezență pe WhatsApp și să le contacteze. Instrumentul este disponibil în prezent, deocamdată, numai în São Paulo, Brazilia, dar o captură de ecran distribuită de Will Cathcart, șeful WhatsApp, arată că poți utiliza această funcție pentru a sorta companiile în funcție de categorie și cât de aproape sunt de tine, potrivit Playtech.ro.

„Pe baza feedback-ului din partea persoanelor care încearcă funcția în următoarele câteva luni, vom analiza extinderea acestui serviciu în alte orașe și în alte tipuri de companii disponibile pe WhatsApp”, a spus Cathcart pe Twitter.


Deși este cel mai recunoscută ca o aplicație pe care o folosești pentru a discuta cu prietenii și familia, WhatsApp a intrat din ce în ce mai mult în spațiul de comerț electronic. Din 2018, compania deținută de Facebook oferă o aplicație separată pe care o pot folosi companiile pentru a comunica cu clienții lor.

Mai recent, compania s-a depășit pe ea însăși și facilitează cumpărăturile direct de pe WhatsApp. Uneori, acest lucru nu a funcționat întotdeauna pentru companie, așa cum a fost cazul când și-a schimbat politica de confidențialitate la începutul anului. În această notă, Cathcart a spus că WhatsApp nu va înregistra locația unui utilizator sau a companiilor pe care le caută, atunci când folosește noua funcție.

CITEȘTE ȘI: Cum alegi computerul cel mai potrivit pentru gaming?


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

TECH

Google Classroom are funcții noi pentru școala online

Publicat

în

Google Classroom, aplicația folosită în învățământul online, s-a modernizat, iar elevii pot învăța și să fie în siguranță online.

Cum școala online încă se mai desfășoară în anumite zone, Google a adus noutăți în domeniul educației pentru a-i ajuta pe elevi și pe profesori să poată folosi aplicația mai ușor și mai sigur, potrivit știrileprotv.ro.

„Aplicația a fost extrem de folosită anul trecut, pentru că învățarea s-a făcut în mare parte online, anul acesta aducem mai multe funcționalități, adică să folosești o parte din acest tool offline, de asemenea pentru profesori să poată să urmărească mai bine activitatea elevilor pe plaformă, să poată să dea note mai ușor să poată să folosească mai multe teste în clase diferite, șamd. Cumva, vrem să facem gestionarea și predatul la online, mai simplă”, a spus Dani Oros, reprezentant Google România.


CITEȘTE ȘI: Alte 16 cazuri de coronavirus în școlile și grădinițele din Dolj. Șapte elevi ai unei clase care a trecut în online merg la cursuri pentru că sunt vaccinați

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

TECH

Studiu: Aplicațiile YouTube, TikTok și WhatsApp în topul preferințelor copiilor

Publicat

în

Copiii care folosesc dispozitive Android au petrecut cel mai mult timp pe YouTube (32,9%), în această vară, platformă urmată de TikTok (19%) şi WhatsApp (16%), relevă rezultatele unei cercetări realizate de Kaspersky.

Potrivit analizei, constatarea evidenţiază diferenţa dintre noile procente şi tendinţa observată din noiembrie 2020 până în aprilie 2021, când ponderea utilizării TikTok era de 14,9%, în timp ce WhatsApp se situa la 18,1%.

Potrivit analizei, constatarea evidenţiază diferenţa dintre noile procente şi tendinţa observată din noiembrie 2020 până în aprilie 2021, când ponderea utilizării TikTok era de 14,9%, în timp ce WhatsApp se situa la 18,1%.


Principalele activităţi de interes pentru copii au fost videoclipurile online şi YouTube şi, în special, detaliile legate de jocurile video (32,3%), cum ar fi prezentările de pe parcursul “Let’s Play”. De asemenea, printre cele mai populare canale “Let’s Players” s-au aflat SSundee şi MrBeast Gaming, ambele în limba engleză.

La capitolul jocuri, Minecraft (25,9%) a fost cel mai popular în timpul verii, în timp ce Brawl Start (4,9%) a depăşit pe Roblox (4,6%).

O altă preferinţă a copiilor a fost muzica, cu aproape o cincime din toate căutările pe Internet pe YouTube (18,4%). În acest sens, cea mai populară melodie a acestei veri a fost “Astronaut In The Ocean” de Masked Wolf, iar Ariana Grande şi Lil Nas X au devenit cei mai renumiţi cântăreţi, potrivit Agerpres.


“Interesant este faptul că Eurovision Song Contest s-a dovedit a fi popular şi în rândul copiilor şi adolescenţilor. Câştigătorii din acest an, formaţia italiană Maneskin, au devenit una dintre cele mai populare trupe de adolescenţi din întreaga lume. Pe YouTube, copiii au căutat cel mai frecvent melodiile lor Beggin’, I wanna be your slave şi melodia câştigătoare a Eurovisionului – Zitti e buoni. Printre alte tendinţe de pe internet, este important de remarcat popularitatea uriaşă a noilor jucării Simple Dimple şi Pop It. Au fost menţionate în piese muzicale care au devenit virale pe TikTok şi au primit o mulţime de recenzii pe YouTube”, se arată în studiul de specialitate.

CITEȘTE ȘI: Festivalul „Oltenii şi Restu’ Lumii” revine la Slatina, în weekendul 24-26 septembrie. Actorul Eugen Cristea, invitat de onoare

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.