AcasăACTUALTârgu Jiu a câștigat titlul de „Capitală a Tineretului, ediția 2023”. Cu...

Târgu Jiu a câștigat titlul de „Capitală a Tineretului, ediția 2023”. Cu ce concept au intrat în competiție

spot_img

Municipiul Târgu Jiu va fi Capitala Tineretului din România, ediția 2023, tinerii implicați în proiect sărbătorind, joi seea, reușita lor alături de autoritățile locale. În finala competiției s-au aflat orașele Craiova și Târgu Secuiesc. 

Cei care au organizat acest concurs au ales echipa de la Târgu Jiu datorită proiectului propus ce are în vizor tinerii din municipiu.

„Echipa de la Târgu-Jiu propune un concept creativ, #YouthURL (UnLearn, ReLearn, Learn), care are drept pilon central învățarea. Așadar, etapele de dezvățare, reînvățare și învățare, cuprind activități pentru tineri, dar nu numai, și sunt transpuse într-o serie de activități diverse, de la acțiuni de voluntariat, podcasturi, cursuri, consiliere, aplicații mobile, imnul tinerilor, cafenele publice până la competiții și crearea unor spații destinate tinerilor”, spun organizatorii.

Finaliste în acest concurs au mai fost orașele Craiova și Târgu Secuiesc

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri