AcasăACTUALTârg de adopții canine, sâmbătă, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova

Târg de adopții canine, sâmbătă, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova

spot_img

Sâmbătă, între orele 10.00-14.00, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, zona Debarcader, va fi organizat un târg de adopții canine.

Iubitorii de animale vor putea pleca acasă cu unul dintre cei 20 de câini fără stăpân prezenți la eveniment, spun reprezentanții Salubrității Craiova.

„În cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile și sunt sterilizate, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați de noii lor stăpâni chiar de la fața locului. Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată. Scopul organizării evenimentului este creșterea numărului de adopții din Adăpostul Breasta, promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie”, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, de către reprezentanții Salubrității Craiova.


CITEȘTE ȘI: Concert caritabil pentru educația copiilor din satele Doljului. World Vision continuă programele derulate în județ

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri