AcasăACTUALSute de clădiri şi blocuri de locuit din Craiova, încadrate în diferite...

Sute de clădiri şi blocuri de locuit din Craiova, încadrate în diferite clase de risc seismic. Clădirea Filarmonicii şi sediul Primăriei, printre imobilele cu probleme (LISTA)

spot_img

245 clădiri din Craiova sunt expertizate şi încadrate în clasele de risc seismic, potrivit unui răspuns trimis de Primăria Craiova, la solicitarea Reporter24.INFO. Printre imobile se numără Filarmonica Oltenia sau sediul municipalităţii.

Dintre aceste imobile, potrivit sursei citate, 58 sunt administrate de către instituţii ale statului. Printre ele se numără spitale, şcoli, grădiniţie, sau chiar sedii ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj.

blank
Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”

Încadrate în diferite clase de risc seismic, găsim pe listă mai multe sedii ale Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş”, de pe Calea Bucureşti, un pavilion administrativ al ISU, de pe strada CD Fortunescu,  o clădire folosită de RAADPFL Craiova de pe strada Împăratul Traian, dar şi sediul Finanţelor Dolj, de pe strada Mihail Kogălniceanu.

blank
Grădiniţa „Elena Farago” Craiova

Totodată, clădiri încadrate într-un anumit risc seismic sunt Grădiniţa „Elena Farago” din Craiova, de pe strada Revoluţiei, sediul Filarmonicii Oltenia de pe Calea Unirii (foto deschidere), dar şi două sedii ale Primăriei Craiova de pe strada A.I. Cuza.

blank
Filarmonica Oltenia | sursa foto: iabilet.ro

Cele mai multe clădiri din Craiova care au o categorie de risc seismic sunt blocuri de locuinţe, sau alte imobile private.

Lista construcţiilor din Craiova, încadrate într-o clasă de risc sesimic:

blank

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri