AcasăECONOMIESute de angajaţi ai Alro Slatina pichetează Ministerul Energiei

Sute de angajaţi ai Alro Slatina pichetează Ministerul Energiei

spot_img

Aproximativ 400 de sindicalişti din cadrul Alro Slatina protestează, vineri, în faţa sediului Ministerului Energiei din Capitală.

Protestul este organizat de Federaţia Sindicală a Siderurgiştilor “Metarom”, împreună cu Sindicatul Liber Aluministul, Sindicatul Liber Alro, Sindicatul Prelucrarea Aluminiului, Sindicatul Alro Product şi Sindicatul Alum Tulcea.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de creşterea preţului la energie şi caze naturale, care a dus inclusiv la închiderea de capacităţi de producţie şi disponibilizări, la Alro Slatina.


CITEŞTE ŞI: VIDEO | Premierul Nicolae Ciucă, la Colegiul Militar Tudor Vladimirescu Craiova: „Am trăit și eu emoțiile începutului, aici, cu mulți ani în urmă”

„Solicităm emiterea de legi coerente şi conforme cu realitatea din România, în cel mai scurt timp, care să salveze industria românească şi falimentul populaţiei”, transmit sindicaliştii.

Alro a închis mai multe secţii de la fabrica din Slatina, iar fabrica de la Tulcea a fost închisă, angajaţii fiind disponibilizaţi.


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri