AcasăACTUALSurprize pregătite de RAADPFL Craiova pentru copii, de 1 Iunie

Surprize pregătite de RAADPFL Craiova pentru copii, de 1 Iunie

spot_img

De 1 Iunie, reprezentanții RAADPFL Craiova vor organiza Ziua Porților Deschise la Serele RAADPFL, dar și la Grădina Zoologică din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, în intervalul orar 09.00-13.00.

- Publicitate -

Cei mici vor putea să descopere etapele plantării unei flori, de la stadiul de sămânță și până la înflorire, iar la Grădina Zoologică vor avea posibilitatea să hrănească maimuțele și să afle de la reprezentanții grădinii povestea animalelor pe care le avem în îngrijire.

„Surprizele nu se opresc însă aici! I-am invitat alături de noi pentru a aduce zâmbetul copiilor și pe actorii Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri care vor prezenta un spectacol interactiv. Acesta este programat în intervalul orar 11.00-12.00 și se va desfășura la Zoofetărie (lângă țarcul maimuțelor). Zoofetăria este noul spațiu deschis în incinta Grădinii Zoologice, o cofetărie cu totul specială în care se comercializează produse de patiserie,realizate în formă de animale”, a menționa Ana Dănescu, purtător de cuvânt al RAADPFL Craiova.


Pe parcursul evenimentului, cei prezenți pot participa la o serie de concursuri și vor fi recompensați cu surprize dulci.

CITEȘTE ȘI: Grindeanu, nemulţumit de ritmul lucrărilor la mai multe proiecte de infrastructură

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri