AcasăADMINISTRAŢIESume de bani repartizate de CJ Olt primăriilor din judeţ

Sume de bani repartizate de CJ Olt primăriilor din judeţ

spot_img

Consilierii judeţeni au aprobat, joi, repartizarea mai multor primării din judeţ a sumei de 1.746.320 lei, bani proveniţi din cota de 6% din impozitul pe venit, pe anul 2021.

Vicpreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu, a explicat că fondurile vor fi folosite pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a celor de infrastructură, dar şi pentru cheltuielile de funcţionare.

„S-a depăşit la nivel de judeţ cota de impozit de venit de şase la sută, iar Finanţele ne-au comunicat care este această sumă. Astăzi, în această şedinţă, am repartizat această sumă oraşelor din judeţ, deoarece în majoritatea acestora are foarte multe proiecte în ceea ce priveşte infrastructura, proiecte ce trebuie finanţate. Suma a fost împărţită oraşelor din judeţ şi municipiului Caracal. Suma a fost împărţită în mod egal, fiecare primind 250.000 lei. De asemenea, a fost repartizată o sumă de aproape 200.000 lei şi unei comune din judeţ, unde încă mai sunt probleme”, a declarat Virgil Delureanu.

CITEŞTE ŞI: OFICIAL: PSD va numi subprefecții de Gorj

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri