AcasăLIFEStreet Food Slatina, în ultimul weekend de vară. Un masterchef, prezent în...

Street Food Slatina, în ultimul weekend de vară. Un masterchef, prezent în Parcul Tineretului

spot_img

Municipalitatea slătineană pregăteşte mai multe surprize celor care vor veni la ediţia din acest an a Street Food Slatina.

- Publicitate -

Şi în acest an, evenimentul se va desfăşura în Parcul Tineretului din municipiu, în perioada 26-28 august, ultimul weekend al verii.

„Street Food Slatina se desfăşoară, în acest an, în ultimul weekend din august. Suntem în perioada de licitaţie pentru achiziţia serviciilor. Vor veni trupe care vor cânta live, lumea va sta în jurul scenei, care va fi amplasată tot în centrul parcului. Aşteptăm trupe de coveruri, vor fi foarte multe puf-uri, vom avea şi o zonă de DJ, spre gară”, a declarat viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceanu.


Zeci de foodtruck-uri, baruri stradale şi show-uri de barmani, completează impaginea Street Food Slatina. De asemenea, cei prezenţi vor putea să urmărească şi filme în aer liber, pe un uriaş ecran LED.

„Avem invitate 25 de foodtruck-uri, dintre care două trebuie să fie obligatoriu cu fructe de mare. Mâncarea va fi preparată la faţa locului. De asemenea, vor fi şi dulciuri, plus berea, vinul şi cocktailurile. Vom avea şi patru baruri stradale, dintre care un winebar. Acolo vom avea în fiecare seară un barman show, care să facă cocktailuri, să facă un program în faţa publicului. Tot la acest festival vom avea şi un ecran LED, unde vom difuza câte un film în fiecare seară, de la 21.30, când este mai întuneric”, a mai spus Vîlceleanu.

De asemenea, un masterchef de top va fi prezent la Slatina, pe toată durata evenimentului.


„În fiecare seară va fi invitat şi un masterchef, care să vină şi să prepare mâncare în faţa publicului, timp de o oră”, a conchis viceprimarul.

CITEŞTE ŞI: Cum se va deschide anul şcolar în contextul creşterii numărului de infectări COVID-19

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri