AcasăACTUALStimulent de 3.000 de lei acordat prin programul Rabla Local

Stimulent de 3.000 de lei acordat prin programul Rabla Local

spot_img

Proprietarii vehiculelor cu normă de poluare Euro 3 şi mai vechi de 15 ani, care decid să scoată din circulaţie şi să caseze aceste autovehicule, au posibilitatea de a primi de la primăriile locale un stimulent în valoare de 3000 de lei, în cadrul programului Rabla Local.

- Publicitate -

Programul Rabla Local este cel de-al treilea subprogram al programului Rabla 2022, alături de Rabla Clasic și Rabla Plus. Normele de aplicare ale Rabla Local se găsesc într-un proiect de ordin aflat în dezbatere publică la Ministerul Mediului.

Ghidul de finanțare al programului Rabla Local prevede ca cei ce vor casa și radia din circulație mașini mai vechi de 15 ani și poluante vor putea primi, de la primăria de domiciliu, un stimulent financiar în valoare de 3.000 de lei. O condiţie pentru acordarea acestui stimulent este aceea că mașina va trebui să fie înmatriculată în țara noastră de mai mult de trei ani.


Autovehiculele care vor putea fi casate prin programul Rabla Local sunt mașinile mici, microbuzele (cel mult 22 de locuri pe scaune), autoutilitarele ușoare (fie de mărfuri, fie mixte – destinate transportului simultan de persoane şi mărfuri în compartimente separate) și autospecialele ușoare (mașinile cu o funcţie specifică ce necesită adaptări ale caroseriei şi/ sau echipamente speciale) de până la 3,5 tone.

CITEŞTE ŞI: S-au răsturnat cu maşina într-un pârâu, într-o comună din Dolj. Trei persoane au ajuns la spital

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri