AcasăRECOMANDATESportivii şi antrenorii cu performanţe, premiaţi de CJ Olt. Bugetul de premiere...

Sportivii şi antrenorii cu performanţe, premiaţi de CJ Olt. Bugetul de premiere depăşeşte 120.000 lei

spot_img

Sportivii și antrenorii din județul Olt, care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive interne și internaționale, în anul 2022, vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că este vorba despre 132 de premii ce vor fi acordate de forul judeţean, cel mai mare fiind de 3.000 lei pentru cei care au reuşit să obţină medalia de aur.

Festivitatea de premiere se desfăşoară marţi, 28 februarie, în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina.

„Aşa cum şi cu olimpicii a devenit o tradiţie, şi cu sportivii reuşim să ducem mai departe acest proiect şi să-i premiem. Sunt 132 de premii, în total 121.000 lei, iar cel mai mare premiu este de 3.000 lei, pentru cei care au obţinut locul I la Campionatele europene. Festivitatea de premiere va avea loc, marţi, la Palatul Copiilor”, a declarat Marius Oprescu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri