Connect with us

SPORT

VIDEO: Tenismena din Slatina, Andreea Jifcu, stagiu internaţional de pregătire, în Muntenegru

reporter24

Publicat

în

Sportiva secţiei de tenis de masă de la CSS Slatina, Andreea Jifcu, va participa în perioada 26 mai – 3 iunie, alături de alţi doi sportivi din ţară, la un stagiu de pregătire internaţional, ce se va desfăşura în Muntenegru.

Andreea Jifcu, tânăra speranţă a tenisului de masă slătinean, va participa la sfârşitul acestei luni la un stagiu de pregătire internaţional, care va reuni aproximativ 30 de sportivi de la cluburi din Europa. Alături de sportiva de la CSS Slatina vor lua parte, la cantonamentul ce se va desfăşura în Muntenegru, la Podgorica, alţi doi sportivi din ţară.

„Ea este într-un program european de dezvoltare a tinerelor talente. Aceasta este a doua parte a acestui program, au mai fost în Ungaria. Acolo au fost mai mulţi, iar o parte dintre ei, cei care au arătat mai mult, au fost opriţi pentru această a doua parte. Acum va fi încă o pregătire comună, la Podgorica. Astfel de cantonamente sunt foarte bune pentru că te întâlneşti cu copii din toată Europa. Este un avantaj că ai contact cu ei şi vei privi altfel şi pregătirea, dar şi competiţiile. Ea la 10-12 ani, n-a pierdut niciun meci la categoria ei de vârstă, şi de aceea a fost aleasă de Federaţia europeană. Este o mică valoare, iar Federaţia a nominalizat copiii cei mai buni. Finalitatea acestei pregătiri va fi la cadeţi, unde sportivii cei mai buni din europa vor concura cu cei din alte continente. Va fi un Challenge, în cadrul acestui proiect. Vom veddea dacă ea va reuşi să ajungă la selecţia finală”, a precizat antrenorul Petre Arnăutu, în cadrul emisiunii “Stadion”, de la Olt Tv.


Invitată alături de antrenorul slătinean la emisiunea sportivă de la postul local de televiziune Olt Tv, Andreea Jifcu spune că este constientă că turneul de pregătire nu va fi deloc uşor, însă munca, antrenamentele intense fac parte din drumul către marea performanţă.

„Mă aştept la antrenamente foarte intense, foarte multă muncă, dar eu sper să mă descurc cât mai bine”, a spus sportiva, în vârstă de 13 ani.

Print Friendly, PDF & Email

SPORT

Reguli pentru alegerea unei case de pariuri bune în România

Avatar

Publicat

în

Pariurile sportive sunt disponibile astăzi în orice moment convenabil. Este suficient să folosiți ratingul BC România pentru a găsi un operator cu condiții adecvate pentru înregistrarea unui începător 

Mărimea ofertei, listări și cote de pariuri

Pariurile pe fotbal unesc zeci de milioane de jucători din întreaga lume. Alte discipline de joc în sport sunt, de asemenea, populare printre pariori. În multe privințe, succesul modern al pariurilor a fost facilitat de faptul că jucătorii pot alege cel mai potrivit serviciu pe internet prin compararea condițiilor diferitelor birouri. Un case de pariuri de încredere are o serie de caracteristici la care ar trebui să acordați atenție cu siguranță atunci când o alegeți.

Pentru a face sarcina mult mai ușoară, trebuie doar să accesați un site specializat unde sunt colectate recenzii ale tuturor caselor de pariuri din România. Recenziile sunt completate și actualizate în mod constant, astfel încât cititorii să poată obține cea mai exactă imagine a casei de pariuri înainte de a paria. Pe lângă recenzii, site-ul oferă și informații despre bonusuri, înregistrare sau aplicații mobile ale diferitelor birouri. Recenziile de la jucători reali pot fi sursa celor mai utile informații pentru orice începător.


Cum să nu ne înșelăm alegând o casă de pariuri?

Câștigarea de bani din sport poate fi un plus excelent pentru principala dvs. sursă de venit dacă tratați această problemă în mod responsabil. Este necesar să acordați atenție unor caracteristici precum:

  • varietate de discipline;
  • oferta disponibilă;
  • numărul de rezultate din listă.

În fiecare meci specific, există întotdeauna un outsider și un favorit. Ele pot fi atât evidente, cât și probabile, dar datorită unei analize detaliate înainte de meci, puteți înțelege care dintre adversari va avea toate șansele de a câștiga opoziția. Din acest motiv, va fi foarte frustrant dacă meciul selectat pentru pariu nu este prezentat în linie. Fiecare jucător are propriile preferințe în ceea ce privește disciplina sportivă pentru pariuri. Unii oameni preferă să parieze pe fotbal, în timp ce alții preferă boxul, e-sportul, hocheiul sau polo pe apă. Deoarece este posibil să oferi acces la oricare dintre aceste discipline pe Internet, casele de pariuri își extind în mod constant linia, permițând jucătorilor să parieze cu confort maxim.

Atunci când faceți un pariu, ar trebui să acordați atenție și picturii. Rezultatele majore rămân cele mai solicitate opțiuni de pariere. În același timp, puteți câștiga bani buni pe victoria favoritului dacă pariați pe un rezultat suplimentar, de exemplu, total sau handicap, care ar trebui să fie prezentat în lista biroului de pariuri.


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

SPORT

SCANDAL după Austria-Macedonia de Nord, desfăşurat la Bucureşti. Şefii din Guvern şi PNL, la Tribuna VIP, Hagi şi Popescu, la Tribuna a II-a

Avatar

Publicat

în

Organizarea meciului Austria – Macedonia de Nord 3-1, disputat pe Arena Națională din București, a stârnit controverse.

Concret, Federația Română de Fotbal a fost ”pusă la zid” pentru modul ]n care au fost distribuite biletele de acces, fotbaliști legendari pentru prima reprezentativă, precum Gheorghe Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu fiind trimiși la tribuna a doua, în timp ce politicienii prezenți la stadion, printre care Ludovic Orban, Dan Barna sau Lucian Bode, sau oficialii FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu sau Radu Vișan, au avut locuri la tribuna oficială, arată digisport.ro.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, transmite, însă, că nu forul prezidat de Răzvan Burleanu s-a ocupat de repartiția locurilor din stadion.


”Nu noi organizăm acest EURO, noi suntem invitați. Nu știu cum s-au împărțit aceste bilete. Și eu am vrut să cumpăr bilete, dar nu s-a putut. Nu știu cum se organizează treaba asta, nu ține de mine. Eu vreau să vă spun că am vrut să cumpăr bilete pentru prieteni și nu am putut.

Chiar dacă fac parte din Federația Română de Fotbal. Nu ne aparține această organizare. Noi am fost invitați, la fel ca Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu și cine a mai fost. Nu e vorba despre nicio greșeală, eu îmi cer scuze dacă trebuie, dar nu cred că e vorba despre nicio greșeală. Eu cred că FRF, dacă ar fi avut bilete mai bune, i-ar fi repartizat pe foștii noștri mari fotbaliști în zona VIP.

La tragerea la sorți, când nu a fost invitat Gică Hagi, Federația și-a cerut scuze. Eu cred că este un subiect care s-a încheiat.


Eu cred că acum acuzele sunt nefondate, pentru că nu știm adevărul. FRF a primit o cotă de bilete, pe care a repartizat-o. Mulți colegi din Federație n-au fost prezenți la acest meci, pentru că n-au avut bilete. Nu putem să dăm verdicte.

Făceau o bună propagandă pentru România dacă erau la tribuna oficială, dar dacă nu am primit bilete, ce să facem?”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport Special.

credit foto: Inquam/Octav Ganea

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

FOTO: Fostă glorie a fotbalului din Vâlcea a pierit în accidentul de la Budeşti

Avatar

Publicat

în

Bărbatul în vârstă de 67 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a decedat în accidentul petrecut sâmbătă dimineaţa, pe DN 7, în comuna Budeşti, era Marian Bașno, fosta glorie a echipei de fotbal Chimia Râmnicu Vâlcea

În accident au fost implicate două autoturisme, impactul fiind frontal.

„Politistii Serviciului Rutier au intervenit pe DN7, la un accident rutier soldat cu ranirea a 3 persoane, conducatorii auto si o pasagera. Au fost implicate 2 vehicule, iar traficul a fost blocat total pentru efectuarea cercetarii la fata locului”, transmite IPJ.


Sursă foto: Facebook/Adrian Pană: În fotografie, cel din mijloc (al patrulea)

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.