AcasăSPORTTenismena Andreea Jifcu din Slatina participă la două competiţii internaţionale, în Franţa...

Tenismena Andreea Jifcu din Slatina participă la două competiţii internaţionale, în Franţa şi Belgia

spot_img

Tenismena Andreea Jifcu, componenta lotului național de junioare, concurează la două competiții internaționale. Slătineanca speră ca, odată cu aceste două participări, să-și adauge în palmares noi rezultate notabile pentru clasamentul internațional.

- Publicitate -

Începând de astăzi, slătineanca Andrea Jifcu se află în străinătate, acolo unde participă la două competiții extrem de grele. Și asta pentru că sportiva pregătită de Felicia Coneschi a fost convocată în lotul național de tenis de masă al României care va lua parte la aceste concursuri.

Andreea Jifcu este optimistă și speră ca aceste competiții să-i aducă noi medalii.
2021 a fost cel mai bun an sportiv pentru Andreea Jifcu, această aflându-se pe poziția secundă a clasamentului județean.


Pentru rezultatele remarcabile obținute pe parcursul anului trecut, Consiliul Județean Olt le-a premiat atât pe Andreea, cât și pe antrenoarea sa, Felicia Coneschi.

sursa: Olt Tv

CITEŞTE ŞI: FOTO: Competiţie de tenis de masă la Slatina, dedicată campionului Marius Rădoi


- Publicitate-spot_img
reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri