AcasăSPORTSimona Halep câştigă al 23-lea titlul WTA, primul în Australia

Simona Halep câştigă al 23-lea titlul WTA, primul în Australia

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Halep a câştigat al 24-lea titlu WTA, primul în AustraliaSimona Halep (20 WTA) a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1, în direct pe Digi Sport 2, după victoria clară din finala împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova (31 WTA), scor 6-2, 6-3.

Este titlul WTA cu numărul 23 din cariera Simonei Halep (30 de ani). În urma acestui triumf, Simona Halep va urca pe locul 15 în clasamentul mondial, relatează digisport.ro.

Pentru câștigarea turneului Melbourne Summer Set 1, Simona Halep va primi 31.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.

După ce s-a retras din turneul de la Sydney, de săptămâna viitoare, Simona Halep rămâne la Melbourne și se pregătește pentru debutul în Australian Open 2022, primul turneu de Grand Slam al anului.

CITEŞTE ŞI: Bulgaria a anunţat trecerea la moneda Euro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri