Connect with us

SPORT

Reguli pentru alegerea unei case de pariuri bune în România

Publicat

în

Pariurile sportive sunt disponibile astăzi în orice moment convenabil. Este suficient să folosiți ratingul BC România pentru a găsi un operator cu condiții adecvate pentru înregistrarea unui începător 

Mărimea ofertei, listări și cote de pariuri

Pariurile pe fotbal unesc zeci de milioane de jucători din întreaga lume. Alte discipline de joc în sport sunt, de asemenea, populare printre pariori. În multe privințe, succesul modern al pariurilor a fost facilitat de faptul că jucătorii pot alege cel mai potrivit serviciu pe internet prin compararea condițiilor diferitelor birouri. Un case de pariuri de încredere are o serie de caracteristici la care ar trebui să acordați atenție cu siguranță atunci când o alegeți.

Pentru a face sarcina mult mai ușoară, trebuie doar să accesați un site specializat unde sunt colectate recenzii ale tuturor caselor de pariuri din România. Recenziile sunt completate și actualizate în mod constant, astfel încât cititorii să poată obține cea mai exactă imagine a casei de pariuri înainte de a paria. Pe lângă recenzii, site-ul oferă și informații despre bonusuri, înregistrare sau aplicații mobile ale diferitelor birouri. Recenziile de la jucători reali pot fi sursa celor mai utile informații pentru orice începător.


Cum să nu ne înșelăm alegând o casă de pariuri?

Câștigarea de bani din sport poate fi un plus excelent pentru principala dvs. sursă de venit dacă tratați această problemă în mod responsabil. Este necesar să acordați atenție unor caracteristici precum:

  • varietate de discipline;
  • oferta disponibilă;
  • numărul de rezultate din listă.

În fiecare meci specific, există întotdeauna un outsider și un favorit. Ele pot fi atât evidente, cât și probabile, dar datorită unei analize detaliate înainte de meci, puteți înțelege care dintre adversari va avea toate șansele de a câștiga opoziția. Din acest motiv, va fi foarte frustrant dacă meciul selectat pentru pariu nu este prezentat în linie. Fiecare jucător are propriile preferințe în ceea ce privește disciplina sportivă pentru pariuri. Unii oameni preferă să parieze pe fotbal, în timp ce alții preferă boxul, e-sportul, hocheiul sau polo pe apă. Deoarece este posibil să oferi acces la oricare dintre aceste discipline pe Internet, casele de pariuri își extind în mod constant linia, permițând jucătorilor să parieze cu confort maxim.

Atunci când faceți un pariu, ar trebui să acordați atenție și picturii. Rezultatele majore rămân cele mai solicitate opțiuni de pariere. În același timp, puteți câștiga bani buni pe victoria favoritului dacă pariați pe un rezultat suplimentar, de exemplu, total sau handicap, care ar trebui să fie prezentat în lista biroului de pariuri.


Print Friendly, PDF & Email

SPORT

Cantonamentul CS U Craiova va purta numele legendarului Ilie Balaci

Publicat

în

Începând de astăzi, nu doar bulevardul pe care este amplasat Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova va purta numele legendarului Ilie Balaci, ci și cantonamentul unde alb-albaștrii se antrenează, anunță reprezentanții CS Universitatea Craiova. 

„Şi cantonamentul în care se pregătesc alb-albaștrii zi de zi, pentru a duce Universitatea acolo sus unde îi este locul, se va numi, pentru eternitate, „Ilie Balaci“, în semn de respect şi recunoştinţă faţă de cel mai mare 8 din istoria noastră, Minunea Blondă”, anunță reprezentanții CS Universitatea Craiova.

Lorena Balaci, fiica celui mai mare 8 din istoria Ştiinţei, susţine demersul Universităţii Craiova, apreciind că acest lucru va constitui un imbold pentru actualii şi viitorii fotbalişti care vor trece pragul cantonamentului:

„Având în vedere că baza de pregătire a Științei se află pe bulevardul „Ilie Balaci”, este extrem de bine-venită această iniţiativă a conducerii Universităţii Craiova, deoarece tata a petrecut foarte mult timp acolo. Cantonamentul „Ilie Balaci“ va fi locul unde se va coace performanța, aşa cum s-a întâmplat şi acum peste 40 de ani. Practic, cel mai bun mesaj pentru tinerii fotbaliști este chiar acela pe care l-a zis și tata: distrați-vă pe teren”, a spus Lorena Balaci.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Gorj, arestat pentru că a încercat să violeze două fete

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

SPORT

Fotbaliştii fără certificat verde, INTERZIS la meciuri. Decizie a FRF

Publicat

în

Federația Română de Fotbal a luat decizia de a nu mai permite jucătorilor să evolueze decât dacă pot trimite către FRF Certificatul Verde. În aceste condiții, fotbaliștii care nu s-au vaccinat sau nu au avut virusul în ultima perioadă vor trebui să se testeze înainte de fiecare meci.

Începând din 21 octombrie, fotbaliștii nu mai pot să se afle pe teren decât dacă trimit la FRF dovada că au Certificatul Verde, care seAnchetă după ce pistolul şi muniţia unui poliţist din Olt au dispărut peste noapte obține în urma vaccinului împotriva Covid-19 sau a trecerii prin boală ori a realizării unui test, scrie Eurosport.

Certificatele obținute în urma testării rapide sunt valabile 24 de ore, iar cele pentru testul RT-PCR au o valabilitate de 72 de ore.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

SPORT

Liga Florilor | CSM Slatina – Gloria Bistriţa Năsăud 24-25. REACŢII după meci

Publicat

în

Cei doi antrenori au făcut o analiză la cald a meciului din Liga Florilor la handbal feminin dintre CSM Slatina şi Gloria Bistriţa Năsăud, încheiat cu scorul de 24 la 25.

Totodată, despre dramatismul din teren, slătinencele pierzând după ce au condus chiar şi la patru goluri diferenţă, s-au referit şi jucătoarele Lorena Ostase (CSM Slatina) şi Nicoleta Dincă (Gloria Bistriţa).

Victorina Bora, antrenor CSM Slatina:


Lorena Ostase, CSM Slatina:

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO | Handbal Liga Florilor | CSM Slatina – Gloria Bistriţa Năsăud 24-25

Kim Rasmussen, antrenor Gloria Bistriţa:


Nicoleta Dincă, Gloria Bistriţa:

CITEŞTE ŞI: Handbal – Liga Florilor | Reacţii după Ştiinţa Bucureşti – CSM Slatina 27-29

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.