AcasăSPORTMinistrul Tineretului și Sportului medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice

Ministrul Tineretului și Sportului medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice

spot_img

La Jocurile Paralimpice de la Tokyo de anul acesta, actualul ministru al Tineretului şi Sportului a câștigat  medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 m, la categoria C4.

- Publicitate -

Ciclistul Eduard Novak a fost învins în finala pentru medalia de aur de slovacul Jozef Metelka, în ciuda unui start mai bun, potrivit Agerpres.

Novak a adus astfel prima medalie a delegaţiei României la Jocurile Paralimpice de la Tokyo şi a patra din palmaresul său. Eduard Novak (44 ani) mai are un aur în 2012, la Londra (ciclism – urmărire individuală, categoria C4), un argint în 2008 la Beijing (ciclism – contratimp, cat. LC2) şi un alt argint la Londra în 2012 (ciclism – contratimp, cat. C4).


Novak, după ce a fost primul ministru care participă la Jocurile Olimpice sau Paralimpice, devine şi primul ministru în funcţie medaliat în istoria Jocurilor.

Tot vineri, la ciclism pe velodrom, Eduard Mihăiţă Moescu s-a clasat pe locul 17 în proba de contratimp pe 1.000 m, cat. C1, din 22 de participanţi.

CITEȘTE ȘI: Încep Jocurile Paralimpice de la Tokyo. România participă cu 7 sportivi, printre care ministrul Novak


- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri