AcasăSPORTHandbal | CSM Slatina transferă o jucătoare originară din oraş, componentă de...

Handbal | CSM Slatina transferă o jucătoare originară din oraş, componentă de bază a selecţionatei U17

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Echipa de handbal CSM Slatina a transferat una dintre componenetele de bază ale selecţionatei U17.

Este vorba despre Diana Maria Lixăndroiu, în vârstă de 16 ani, care joacă pe poziţia de inter stânga. Diana este originară din Slatina.

CSM Slatina este printre puţinele echipe din Liga Florilor care are un lot format preponderent din jucătoare din România.

„Interul stânga Diana Maria Lixăndroiu, în vârstă de 16 ani, este jucătoarea echipei noastre începând din sezonul următor! Diana vine de la Centrul Naţional de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea, însă este originară din oraşul nostru, provenind de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Este una dintre cele mai importante componente ale lotului naţional de junioare U17, iar transferul său face parte din strategia clubului nostru de a creşte şi promova tinerele talente locale. CSM Slatina se numără printre puţinele cluburi din Liga Florilor care se bazează şi promovează doar jucătoare din România. Aceasta reprezintă o mică parte din contribuţia noastră la creşterea handbalului românesc”, transmite clubul slătinean, pe pagina oficială de Facebook.

CITEŞTE ŞI: Tenismena Andreea Jifcu din Slatina participă la două competiţii internaţionale, în Franţa şi Belgia

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri