AcasăRECOMANDATEFOTO | Sute de participanţi la Slatina City Run, în ciuda ploii....

FOTO | Sute de participanţi la Slatina City Run, în ciuda ploii. Clasamentul final

spot_img

Sute de amatori ai sportului au luat startul, duminică, la Slatina City Run care a avut două probe, cros şi semimaraton.

- Publicitate -

Ploaia puternică nu i-a împiedicat pe participanţi să parcurgă cei şapte kilometri (cros), respectiv 21 kilometri de semimaraton.

Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat şi primarul Emil Moţ.


„Sunt foarte mulţi iubitori de mişcare ce s-au înscris la acest eveniment, din Slatina şi nu numai. Este a treia ediţie, din păcate ploaia nu ne-a lăsat să ne desfăşurăm exact cum ne-am dorit noi. Dar, pe tabloul principal a fost înscrişi 350 de participanţi atât la cros, cât şi la semimaraton, s-au prezentat la start 220, ceea ce este foarte-foarte bine. Mă bucur că au participat, vom organiza evenimentul în fiecare an şi să sperăm că la anul nu vom avea ploie, şi vom avea din ce în ce mai mulţi participanţi”, a declarat edilul.

Startul startul s-a dat pe str. Aleea Eroilor din parcul Tineretului. S-a continuat deplasarea la stânga pe lângă parcarea din dreptul McDonald’s pe str. Tunari către Centrul Militar Județean Olt (fostul comisariat) unde s-au întors către McDonald’s.

Ajunși la sensul giratoriu, s-a făcut dreapta dreapta pe bld. A. I. Cuza, spre gară, până la sensul giratoriu și s-a continuat pe bld. A. I. Cuza până la intersecția cu str. Primăverii, după care s-a făcut din nou dreapta.


S-a continuat pe str. Primăverii și s-a traversat intersecția cu str. Crișan, până la următoarea intersecție cu str. Cornișei, unde s-a făcut stânga pe str. Cornișei. La intersecția cu zona A.C.R. s-a făcut dreapta, pe lângă Spitalul Județean de Urgență pe bld. Nicolae Titulescu, până la sensul giratoriu din fața Spitalului Județean, unde alergătorii s-au întors până la intersecția din zona A.C.R. cu str. Libertății. S-a făcut dreapta pe str. Libertății, iar la intersecția cu Poșta (bld. A.I.Cuza) s-a continuat deplasarea în dreapta către magazinul Winmarkt.

Acolo a fost un punct de ocolire și se alergătorii s-au întors pe bld. A. I. Cuza, pe sensul de mers către Instituția Prefectului – Județul Olt. Deplasarea a continuat până la sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Tineretului, unde s-a alergat pe a doua ieșire din sensul giratoriu pe bld. A.I. Cuza, s-a continuat spre gară, până la sensul giratoriu, unde s-a alergat la dreapta (pe lângă biserica Sf. Trei Ierarhi) către Aleea Eroilor în dreapta către zona de Start/Finish.

Traseul a fost parcurs o singură dată pentru alergătorii înscriși la cros, iar pentru cei înscriși la semimaraton s-a parcurs de 3 ori.

Câştigătorii celor două curse au fost premiaţi pe diferite categorii – masculin, feminin, şi de vârstă.

Clasamentul poate fi consultat la acest link.

CITEŞTE ŞI: Rafila, despre infecția cu noul coronavirus: „Se transformă încet într-o viroză sezonieră. Dacă va mai exista un nou val, nu va pune probleme”

 

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri